ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ

.

.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ


Έντονη αγωνιστική δράση είχαμε και για τους βετεράνους αθλητές των δύο ομάδων της Φλώρινας. 
Πρώτα οι πρωτοπόροι «ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ» έδωσαν  στην Κοζάνη δύο αγώνες. Πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση νίκησαν πρώτα τους «ΦΙΛ.Ε.Α.» ΚΟΖΑΝΗΣ με 9-0 (Σκλιας Αλ. 3, Ευθυμίου Θ. 3, Λιάσος Κ. 3) και κατόπιν τους «ΜΟΥΣΑΤΟΥΣ» με 5-0 (Σκλιάς 2, Ευθυμίου 2, Λιάσος 1) και έτσι διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι «ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ» έδωσαν επίσης δύο παιχνίδια. Πρώτα υποδέχτηκαν την ομάδα των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Ο αγώνας αυτός ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Δύο ομάδες ισοδύναμες πάλεψαν για τη νίκη. Τελικά νικητές αναδείχτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 5-4 (Φωτιάδης Κ. 2, Λυγούρας Γ. 2, Καλογήρου Γ.). Αυτό ήταν το τρίτο ντέρμπι που έχασαν οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ με το ίδιο σκορ και έτσι εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες είχαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Στη συνέχεια οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ αγωνίστηκαν εκτός έδρας με τους «ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥΣ» Κοζάνης. Η ομάδα της Φλώρινας επικράτησε εύκολα με σκορ 7-2 (Φωτιάδης Κ. 3, Λυγούρας Γ. 2, Πετσόύκης Κ. 2, Καλογήρου Γ.).


Απομένει πλέον ένας αγώνας για τη λήξη. Το τελευταίο παιχνίδι είναι το τοπικό ντέρμπι ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ-ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ. Εάν νικήσουν οι ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ στέφονται πρωταθλητές, ενώ εάν επικρατήσουν οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ πρωταθλήτρια θα είναι η ομάδα των Ιωαννίνων. Ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 


Α/Α ΟΜΑΔΕΣ                ΑΓ Ν..Η ΒΑΘ  ΠΑΙΧ.
 1 ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ Φ. 9 8-1 25 61-16
 2 ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 9 8-1 25 53-26
 3 ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Φ. 9 6-3 21 56-25
 4 ΜΟΥΣΑΤΟΙ ΚΟΖ 10 3-7 16 33-51
 5 ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ Κ.8 2-6 12 22-50
 6 ΦΙΛΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 9 0-9 9 12-69






Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Κοζάνης για τη ζεστή τους φιλοξενία και για την ωραία ατμόσφαιρα που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο και στους αγώνες των παιδιών και των μεγάλων. Ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης αποτελεί ένα υπόδειγμα αθλητικού συλλόγου στην περιοχή μας, που καλλιεργεί συστηματικά και με αγάπη την επιτραπέζια αντισφαίριση. Πολλά συγχαρητήρια!!!