ΦΛΩΡΙΝΑ Διακήρυξη υποψηφιότητας: «Θέλουμε μια Ελλάδα με ευρωπαϊκό ορίζοντα, σύγχρονη και υπερήφανη!» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Διακήρυξη υποψηφιότητας: «Θέλουμε μια Ελλάδα με ευρωπαϊκό ορίζοντα, σύγχρονη και υπερήφανη!»

.

.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Διακήρυξη υποψηφιότητας: «Θέλουμε μια Ελλάδα με ευρωπαϊκό ορίζοντα, σύγχρονη και υπερήφανη!»


Φίλες και φίλοι, 
Στην πιο κρίσιμη, ίσως, καμπή της σύγχρονης ιστορίας της πατρίδας δε θα μπορούσα να μη δηλώσω το δυναμικό «παρών» μου.
Και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για την τιμητική επιλογή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, ώστε  να είμαι υποψήφια στις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. 

Όπως όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζομαι με σας, τους κατοίκους του Νομού Κοζάνης και αγωνιζόμαστε μαζί γι’ αυτό τον τόπο, έτσι και τώρα συνεχίζουμε από κοινού έναν ειλικρινή διάλογο, με όλους σας, χωρίς εξαιρέσεις, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πλατεία.
Για να διασφαλίσουμε ότι αυτά που ξέρουμε ότι μας αξίζουν και τα δικαιούμαστε, θα αποτελέσουν αύριο, τη βούληση του Ελληνικού Κράτους.
Πρωτοβουλίες και δράσεις που δεν προϋποθέτουν αναγκαστικά επιπλέον πόρους και χρήματα, αλλά απαιτούν κυρίως να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που βλέπουμε την καθημερινότητα και τις ανάγκες μας. 
Θέλω, από τα βάθη της καρδιάς μου, να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα ειλικρινή υποστήριξή σας. 
Αυτή η υποστήριξη αποτελεί τη μαγιά για μια σχέση εμπιστοσύνης και δημιουργικής παρέμβασης στο σήμερα και το αύριο του τόπου μας.
Τώρα είναι η ευκαιρία να συμμετάσχουμε ενεργά, με σύνεση, νηφαλιότητα αλλά και μνήμη, για να αποφασίσουμε για το αύριο του τόπου μας.
Γιατί αυτός ο τόπος έχει ανάγκη να κυβερνηθεί και όχι απλώς να διαμαρτυρηθεί.
Για να αλλάξουμε την πατρίδα, την κυβέρνηση, το κράτος μας!
Για μια Ελλάδα με ευρωπαϊκό ορίζοντα, σύγχρονη και υπερήφανη!


Με εκτίμηση,
Έλσα Φωτιάδου
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης