ΦΛΩΡΙΝΑ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα "H ελληνική ΑΟΖ ενάντια στην οικονομική κρίση" - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα "H ελληνική ΑΟΖ ενάντια στην οικονομική κρίση"

.

.

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα "H ελληνική ΑΟΖ ενάντια στην οικονομική κρίση"


Η φθίνουσα καμπύλη που χαρακτηρίζει αυτή τη στιγμή την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν. Η αύξηση των ποσοστών ανεργίας, η μείωση των μισθών και των συντάξεων, καθώς και το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, έχουν λάβει πλέον πανδημικές διαστάσεις και προκαλούν επικίνδυνη αβεβαιότητα για το μέλλον.


Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στο Αμύνταιο Φλώρινας ενημερωτική εκδήλωση για τηνΑποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας (Α.Ο.Ζ.) με εισηγητή τον Καθηγητή και Στρατηγικό Αναλυτή κ. Νίκο Λυγερό, στα πλαίσια της πάγιας ευαισθησίας της σε ό,τι αφορά τα εθνικά μας θέματα. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια διεξόδου από την κρίση μέσω μιας αναπτυξιακής πορείας που θα έρθει ως αποτέλεσμα κατάλληλων πολιτικών εφόσον αυτές εφαρμοστούν. Η ανακήρυξη της ΑΟΖ μπορεί να αποτελέσει τη «ναυαρχίδα» αυτών των πολιτικών, προς ένα καλύτερο αύριο σε οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο.