ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

.

.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Axortagos.gr : «Σοκάρουν τα στοιχεία, που δείχνουν ανησυχητική αύξηση των χρηστών ναρκωτικών στα Χανιά και μάλιστα στο μαθητικό πληθυσμό.
Το 2011 το 15,2% των μαθητών είχε κάνει χρήση κάποιας εξαρτησιογόνου ουσίας -κυρίως κάνναβης- έναντι του 2010, ποσοστό που συνολικά τριπλασιάστηκε τα τελευταία είκοσι χρόνια, με τον μέσο όρο έναρξης της χρήσης να είναι περίπου τα 13 έτη, σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά».
farosthermaikou.blogspot.gr : «Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη χρήση ναρκωτικών στα σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές του νομού βρίσκονται στην πρώτη θέση για τη χρήση κάνναβης για μία φορά ή και παραπάνω, καθώς και για τρεις και περισσότερες φορές στη διάρκεια της ζωής τους. Επίσης, ο νομός Θεσσαλονίκης κατέχει τη δεύτερη υψηλότερη θέση στην πρόσφατη χρήση κάνναβης στις ηλικίες 15-19 ετών για περισσότερες από μία φορές τον τελευταίο χρόνο, αλλά και τη δεύτερη θέση στη χρήση ηρεμιστικών ή υπνωτικών χωρίς τη σύσταση γιατρού, σε σύγκριση με τους μαθητές των άλλων νομών της χώρας μας». 
imlarisis.gr : «Στην Ελλάδα μας, τα ναρκωτικά κάνουν πραγματική θραύση. Χίλια άτομα πέθαναν, μονάχα στην Αθήνα, τα τελευταία δέκα χρόνια».
agelioforos.gr : «Κοζάνη: Σήμα SOS για τα ναρκωτικά. Η μάστιγα των ναρκωτικών αποτελεί μείζον πρόβλημα για το νομό Κοζάνης, αλλά και για ολόκληρη την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας που δεν διαθέτει κανένα κέντρο συμβουλευτικής υποστήριξης και απεξάρτησης» …….
Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Μια ημέρα που δυστυχώς φέρνει στην επικαιρότητα τραγικούς απολογισμούς, δεκάδες αθώα θύματα, τρομακτικά δεδομένα που αποδεικνύουν πως υφίσταται μια κατάσταση η οποία ρημάζει και διαλύει οικογένειες. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς προειδοποιήσεις. Εάν ακόμα αδυνατούμε να αντιληφθούμε την κατάσταση, τότε το πρόβλημα γίνεται σοβαρότερο. Εάν ΔΕΝ μας σοκάρουν οι εικόνες, τότε σημαίνει ότι έχουν γίνει οικείες και … τότε το πρόβλημα γίνεται σοβαρότερο. 


Στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ δίνουμε τον δικό μας αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά και  ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 
«Μια ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις».