ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

.

.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ


Πραγματοποιώντας εθελοντικές αιμοδοσίες αλλά και σχετικές ενημερώσεις καθ΄όλη την διάρκεια του έτους και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα, η Τράπεζα Αίματος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ δεν θα μπορούσε παρά να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη με μια ακόμα εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας.

Μια εκδήλωση όχι μόνο για τους εργαζόμενους, αλλά ανοιχτή και για όλη την τοπική κοινωνία. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα, πέρα από το ότι ενίσχυσε την Τράπεζα Αίματος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με δεκάδες φιάλες αίματος,  μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να στείλει.
Ο τρόπος με τον οποίο η Τράπεζα Αίματος του Σωματείου έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να τον παροτρύνει στην προσφορά αίματος (αγγίζοντας τις 10.000 φιάλες και με αφορμή ακριβώς αυτό το γεγονός, στην αμέσως επόμενη εκδήλωση αιμοδοσίας ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πρόκειται να τιμήσει τον δεκακισχιλιοστό αιμοδότη) αποδεικνύεται πλέον στην πράξη με την αθρόα προσέλευση και την προσφορά αίματος. Μια πραγματικότητα που αποκτά ιδιαίτερη αξία, όταν αφορά μια περιοχή όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες αίματος, εξαιτίας των συνθηκών που δημιουργούνται στους χώρους δουλειάς.
Οι εθελοντές αιμοδότες, όλοι όσοι στηρίζουν τις δραστηριότητες της Τράπεζας Αίματος, καθώς και το προσωπικό που στελεχώνει τις ομάδες αιμοληψιών από τα 3 νοσοκομεία με τα οποία συνεργάζεται ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Νοσοκομεία Πτολεμαΐδας, Φλώρινας, Γρεβενών) είναι άξιοι συγχαρητηρίων και αξίζουν πολλές ευχαριστίες για την προσφορά τους.
Η προσπάθεια δεν σταματά. Οι απαιτήσεις που υπάρχουν, δεν μπορούν παρά να αποτελούν κίνητρο για ενδυνάμωσή της.