ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Σύλλογος των Φίλων του Σιδηροδρόμου οργανώνει 3ήμερη εκδρομή στην Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Σύλλογος των Φίλων του Σιδηροδρόμου οργανώνει 3ήμερη εκδρομή στην Φλώρινα

.

.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο Σύλλογος των Φίλων του Σιδηροδρόμου οργανώνει 3ήμερη εκδρομή στην Φλώρινα


Ο Σύλλογος των Φίλων του Σιδηροδρόμου οργανώνει 3ήμερη εκδρομή στην Φλώρινα για να γιορτάσει και να στηρίξει την επαναλειτουργία της γραμμής Θεσσαλονίκης-Φλώρινας . Η αναχώρηση θα γίνει με το IC 50 ( ώρα αν. 07.18 ) μέσω Πλατέως..Θα διανυκτερεύσουμε και τις 2 νύκτες στο ξενοδοχείο "Λύγκος" . Το Σάββατο θα επισκευθούμε τα Κορέστια την Βίγλα του Πισωδερίου και τις Πρέσπες. Την Κυριακή θα παραμείνουμε το πρωί στην Φλώρινα και θα αναχωρήσουμε το μεσημέρι για την Αθήνα μέσω Πλατέως , με το IC 61 .H τιμή συμμετοχής είναι Ευρώ 140 για τα μέλη και 145 για τα μή μέλη , όπου περιλαμβάνονται τα εισιτήρια , οι διανυκτερεύσεις με πρωινό και το πούλμαν.

Παρακαλώ δηλώστε μέχρι 22-12-2012 στον σύλλογο την Τετάρτη 19-12 το απόγευμα , ή στους Σπύρο Φασούλα  και Παντελή Αντωνίου 2295097041 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 21-12-2012.
Απότον Σ.Φ.Σ.


Τους φίλους του σιδηροδρόμου θα υποδεχτούμε στο σταθμό την Παρασκευή 4/1 στις 2:55 το μεσημέρι.

Το Σάββατο το βράδυ θα γίνει συνάντηση της Κίνησης Φίλων Τρένου Φλώρινας και του ΣΦΣ για να συζητήσουμε κοινές δράσεις και τις ενέργειες που μπορεί να κάνει ο σύλλογος για να αναδείξει τη γραμμή.
Κίνηση Φίλων Τρένου Φλώρινας
http://florinatreno.blogspot.gr/