ΦΛΩΡΙΝΑ 12-2-49 EΡΘΑΝ ,ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, MONO TA ΤΕΜΕΤΕΡ; ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ; - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : 12-2-49 EΡΘΑΝ ,ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, MONO TA ΤΕΜΕΤΕΡ; ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ;

.

.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

12-2-49 EΡΘΑΝ ,ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, MONO TA ΤΕΜΕΤΕΡ; ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ;


 Κείμενο  γόνιμου πολιτικού προβληματισμού
 H  Φλώρινα, ως τελευταίο προπύργιο του  Βυζαντίου και ως  Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους και  της Δυτικής Αποικο-Μοναρχοφεουδαρχίας, λίγο πριν την έναρξη κυριαρχίας των Δυτικών Πολυεθνικών, στη λήξη του Β΄παγκοσμίου πολέμου.
Δεν ήταν τυχαίο, ότι ένα χρόνο μετά, το 1950 δηλαδή, δημιουργήθηκε το ΝΑΤΟ, μετά την Αγγλική  μοναρχοκυριαρχία  και  αποικιοκρατία.
 Δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι ο κρυπτοαμερικάνος Χάζαρος  Ιωσήφ  Τζουγκαβίλι Στάλιν  έβλεπε κρυφά ταινίες γουέστερν.


      Ο πραγματικός σκοπός του μαζί με τους Χάζαρους  Λένιν και Τρότσκι  και τον Χαζαροκροάτη Ιωσήφ  Τίτο ήταν  η τελική πτώση ( και η λήψη του χρυσού) των τσάρων του Βόρειου Βυζαντίου των σιτηρών (Ρωσία) και  η οριζόντια τελική φραγή στα Βαλκάνια ( FYRΟΜ) να μην ξαναενωθούν οι ορθόδοξοι λαοί, σε κίνδυνο για  τη διάνοιξη των Δαρδανελίων.

     Οι  δύο κόσμοι –ισμοί , απόρροια  του φιλελευθερισμού  του Χάζαρου Αδάμ  Σμίθ (συντηρητικοί) και του σοσιαλισμού του Χάζαρου  Καρόλου Λεβί Μάρξ  (δημοκρατικοί) δεν ήταν τίποτα άλλο παρά οι δύο πλευρές  της προετοιμασίας  του ίδιου  δυτικού ιμπεριαλισμού, είτε ψευτομπολτσεβικισμού, είτε ψευτοσκοπιανισμού, είτε νατοτιτοϊσμού, είτε παλαιοπαπανδρεϊσμού είτε μειρακοτσιπρακισμού.
   Κανείς και τότε και σήμερα δεν κατήγγελε και δεν καταγγέλει επώνυμα  τον δυτικό ιμπεριαλισμό, απλώς αφοπλίζουν  την τοπική κεφαλαιοκρατία, για να επελαύνει πιο εύκολα. Αυτή είναι η αλήθεια, για  όσους  δήθεν-ντεμέκ-γκιόμτες συντρόφους.

    Η  προετοιμασία της δημιουργίας του ΝΑΤΟ ήταν  το τέλος της εποχής των τσάρων και όλων των βασιλέων της γης, ακόμα και με κάθε ψεδώνυμη  σοσιαλιστική επανάσταση, στην πράξη μόνο αντιφεουδαρχική και  στην ουσία  αστικά πολυεθνική.

    Οι  αφελείς επιτιθέμενοι  στην άμαχη  Φλώρινα την 12-2-49  δεν γνώριζαν ότι  μόνο σοσιαλιστική  επίθεση δεν κάνανε, κάνανε την ίδια επίθεση που έκανε το ΝΑΤΟ στο Βελιγράδι και της Ναισσό(Νίς):  Το ίδιο Βυζάντιο βαράγανε, την  κάθετη στην Ευρώπη βαράγανε, τη διάνοιξη  των 2 ψεύτικων κόσμων βαράγανε, τον αγώνα της πατρίδας  στο στημένο  ψέμα  στην  Μακεδονία μας βαράγανε, για το στήσιμο των πολυεθνικών στη γή,δυστυχώς, βαράγανε.
  Τον ίδιο τους τον κοινωνικό αγώνα  αυτοβαράγανε, που ποτέ οι δυτικοστημένοι σταλινικοί ηγέτες τους δεν τον πιστέψανε.
  Όπως δεν τον πιστεύουν κάποιοι  νεαροί ψευτοκουμπουράδες, που  δε βλέπουν την ώρα να  απεμπολήσουν κανένα εθνικό μας θέμα, μέσα στην ψευτοκουλτούρα  τους, που την εκμεταλλεύονται οι ίδιοι, πάντα οι ίδιοι ξένοι , για τους ίδιους σκοπούς.

  Οι  μισοί έλληνες  κάναμε  το πρωϊνό των ξένων: οι μισοί τη φρυγανιά  και οι άλλοι μισοί το φλυντζάνι, αντί  να είμασταν, που είμασταν  , ενωμένοι νικητές, ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό, στημένοι κι αυτοί  για  τον ίδιο σκοπό:  την προετοιμασία της  σημερινής προσπάθειας παγκοσμιοποίησης.

  Σήμερα  που  έχει  επέλθει  πάλι η ισορροπία στη γη, με τη συμμαχία των κρατών της Ανατολής :  Ρωσία, Κίνα, Ισλάμ,Ν.Ασια, Αφρική, Ν.Αμερική κλπ  στην πράξη επανεξετάζονται  τα παλιά σχήματα, των …ισμών , που θέσαν  οι … σοφοί της γής, στους αλλους, τους… μη σοφούς, σε μας καλή ώρα και σε σας  (ή στους πρώην  εμάς και τους πρώην εσάς).
  Στωϊκότης, μετριοπάθεια, γόνιμη περισυλλογή.
  Αφού έτσι κι αλλιώς , έκαυσον ημάς και κατέκαυσον αυτούς , εκάεν και το Τσάμπασιν, πίεν και μέθεν και το…ΕΑΜ.

 Οπότε, ας  μένει το βύσσινο( που λεγε και ο Φλωράκης ) των  Δημοκρατικών και μη  Στρατών ,σύντροφοι, αφού  κι εκεί  δυστυχώς  ισχύει:

Κει που κρεμάγαν οι καπεταναίοι τα άρματα, κρεμούν  οι …ανάρχες  τα  κουμπούρια….

                                Oλίγον αιρετικός  τις… σύντροφος.


Το παρόν άρθρο συνιστά κείμενο πολιτικής κριτικής που εκφράζει αποκλειστικά τον αρθρογράφο.