ΦΛΩΡΙΝΑ Ανυπόστατα και αναληθή είναι όσα αναφέρονται σε ΜΠΛΟΚ της Φλώρινας για σύλληψη του υπαλλήλου του Τελωνείου Νίκης κ. Αθανάσιου Μπέλτσου. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ανυπόστατα και αναληθή είναι όσα αναφέρονται σε ΜΠΛΟΚ της Φλώρινας για σύλληψη του υπαλλήλου του Τελωνείου Νίκης κ. Αθανάσιου Μπέλτσου.

.

.

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ανυπόστατα και αναληθή είναι όσα αναφέρονται σε ΜΠΛΟΚ της Φλώρινας για σύλληψη του υπαλλήλου του Τελωνείου Νίκης κ. Αθανάσιου Μπέλτσου.

Επικίνδυνα παιχνίδια 
Όταν επισκεφθήκαμε το φυλάκιο της Νίκης για την ανάσταση του αντιπεριφερειάρχη με τους φαντάρους,  γύρω στις εννέα το βράδυ, αντικρίσαμε ένα όχημα με φάρο να κυκλοφορεί πριν από την Τοπική Κοινότητα Νίκης. Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι παρακολουθεί φορτηγό που εισήλθε στη χώρα μας.








Στο πλαίσιο της έρευνας του κλιμακίου Εσωτερικών Υποθέσεων από την Αθήνα, κλήθηκε ο Τελώνης και η βάρδια του Τελωνείου, μία υπάλληλος και ο κ. Μπέλτσος Αθανάσιος να καταθέσουν στην ασφάλεια, για το πότε μπήκε το συγκεκριμένο φορτηγό, που από τον έλεγχο προέκυψε ότι ήταν άδειο και δεν είχε παράνομο φορτίο. Αμέσως μετά ο Τελώνης και οι δύο υπάλληλοι, επέστρεψαν στην δουλειά τους κανονικά μέχρι το πρωί που ολοκληρώθηκε η βάρδια..
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Μπέλτσο μας δήλωσε ότι όλα όσα αναγράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Γεωργούλας Αθανάσιος.


Σε  επικοινωνία του ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ με το τελωνείο Νίκης μας δόθηκε η απάντηση ότι πρόκειται περί ανταγωνισμού Σκοπιάνων επιχειρηματιών .