ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> Να παραιτηθείτε Κύριοι !!! Είμαστε άξιοι αυτών που μας κυβερνούν !!! </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Να παραιτηθείτε Κύριοι !!! Είμαστε άξιοι αυτών που μας κυβερνούν !!!

.

.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Να παραιτηθείτε Κύριοι !!! Είμαστε άξιοι αυτών που μας κυβερνούν !!!

Από την αρχή του μήνα η περιοχή της Πρέσπας δεν έχει γιατρούς και δεν ανοίγει μύτη .
Υπάρχει σκέψη η δημοτική αρχή να κάνει κάτι έτσι ώστε να μην πάει κάποιος αδιάβαστος στην Πρέσπα ?
Όπως με ευκολία και μεγαλείο ψυχής δηλώνατε Κε Δήμαρχε   τη συμπαράσταση σας στον Δήμαρχο του Αμυνταίου για την μετακίνηση του στρατοπέδου ,έτσι και τώρα που η περιοχή του Δήμου Πρεσπών δεν έχει γιατρούς θα πρέπει να δηλώσετε παραίτηση από το αξίωμα σας, εσείς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο .

Έχει γνώση η Περιφέρεια ότι αυτή την στιγμή σε μια ακριτική περιοχή , όπως είναι ο δήμος της Πρέσπας ,δεν υπάρχει ούτε ένας  γιατρός για να παρασχεθούν οι πρώτες ανάγκες ?
Υπάρχει σκέψη από τους εκλεγμένους βουλευτές μας να θέσουν έστω μια επερώτηση στην βουλή για αυτό το θέμα?
Το γνωρίζει ο υπουργός ο όποιος μας λέει ότι η καταγωγή του είναι από τον νομό μας ?
Και αν όλοι αυτοί το γνωρίζουν τι κάνουν ?
Για να γράψει φάρμακα κάποιος ασθενής θα πρέπει να έρθει στο νοσοκομείο της Φλώρινας…
Για να κάνει μια αλλαγή σε ράμματα επίσης…
Αν μάλιστα  είναι και τυχερός  να είναι άτομο τρίτης ηλικίας  ή είναι άτομο με αναπηρία , τότε  έτυχε τζακ ποτ στο λόττο.
  Επίσης δεν σας λέμε ότι είναι η Πρέσπα μια τουριστική περιοχή , που δέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες .
Είμαι από την περιοχή και μένω στην πόλη της Φλώρινας ,κάθε φορά που είναι να πάω στην  γενέτειρα μου σκέπτομαι ότι αν είμαι τυχερός και δεν αρρωστήσω  ,εγώ ή κάποιο από τα παιδιά μου.
Αν πάθεις κάτι σοβαρό π.χ. εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο ,θα πρέπει το ΕΚΑΒ ,αν έχει εκείνη την ώρα διαθέσιμο ασθενοφόρο ,να κάνει 1,5 ώρα από την πόλη της Φλώρινας  για να έρθει και 1,5 ώρα για να επιστρέψει ,και να περάσεις Βίγλα αν είναι ανοικτή και δεν έχει  δυο μέτρα χιόνι ,μόνο και μόνο για να σου παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ,που θα μπορούσε να σου παράσχει ο αγροτικός ιατρός μέχρι να  διακομιστείς στο νοσοκομείο
Επιτέλους κάποιος να κάνει κάτι πριν είναι πολύ αργά και  θρηνήσουμε κάποιο θύμα…
Με αγανάκτηση και οργή
Βασίλειος Γρηγορίου Παπαδόπουλος