ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> Γκρουπ του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας στη Φλώρινα </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Γκρουπ του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας στη Φλώρινα

.

.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Γκρουπ του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας στη Φλώρινα


     Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας την Κυριακή 10/11/2013 υποδέχθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, γκρουπ 150 μελών του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας του Ν. Κιλκίς μετά από επιθυμία τους, κατά τη διάρκεια επίσκεψής  τους στην πόλη μας.

    Στα πλαίσια των προσπαθειών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για ανάδειξη του νομού μας ως τουριστικού προορισμού, ο Πρόεδρος τους καλωσόρισε στην πόλη μας και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του νομού σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον και τις προσφερόμενες τιμές από τους τοπικούς επιχειρηματίες. Στη συνέχεια δήλωσε ότι όλο και περισσότερα μέλη μας εκφράζουν την επιθυμία προσφοράς μειωμένων τιμών σε είδη και υπηρεσίες για τους επισκέπτες της περιοχής μας.
   Η συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με άλλα Επιμελητήρια και Συλλόγους έχει ως στόχο την προβολή και ανάδειξη του νομού μας ως τουριστικού προορισμού, γεγονός που θα τονώσει την οικονομική κατάσταση της τοπικής αγοράς.

Φλώρινα, 12/11/2013
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ