ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> Συνάντηση στελεχών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για…αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη-Τι αποφάσισαν-Ποιά ονόματα «παίζουν»! </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συνάντηση στελεχών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για…αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη-Τι αποφάσισαν-Ποιά ονόματα «παίζουν»!

.

.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση στελεχών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για…αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη-Τι αποφάσισαν-Ποιά ονόματα «παίζουν»!

Συνάντηση εννέα στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της «Δημοκρατικής Αριστεράς» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» της Κοζάνης, με σκοπό την αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.





Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχαν περί τα 10 άτομα, με τον προβληματισμό των περισσότερων να είναι έντονος, καθώς τα χρονικά περιθώρια για την επιλογή υποψήφιου και τη συγκρότηση ψηφοδελτίου έχουν, πλέον, στενέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, μετά από αρκετή συζήτηση τελικά αποφασίστηκε η συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής, σκοπός της οποίας είναι, εντός μιας εβδομάδας περίπου (ή 10 ημερών στη χειρότερη περίπτωση) να καταλήξει στον υποψήφιο ή στην υποψήφια επιεφαλής του ψηφοδελτίου του συγκεκριμένου χώρου, στις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου.

Τα ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής είναι εκείνα του πρώην νομάρχη Κοζάνης Ιορδάνη Ανδρεάδη, του νυν περιφερειακού συμβούλου της συμπολίτευσης (γιατρού στο επάγγελμα) Νίκου Σαμαρά (Φλώρινα), αλλά και της πρώην ειδικής γραμματέως του ΕΣΠΑ Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως στην πορεία δεν πρόκειται να προκύψουν και άλλα ονόματα, όπως εκείνο του μέλους της Ε.Γ. της ΔΗΜΑΡ Ντόρας Τσικαρδάνη.

http://kozanimedia.gr/?p=174543#utm_source=feed&utm_medium=feed&utm_campaign=feed