ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήρια Επιστολή της Ελισσάβετ Παναγιωτίδου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ευχαριστήρια Επιστολή της Ελισσάβετ Παναγιωτίδου

.

.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια Επιστολή της Ελισσάβετ Παναγιωτίδου

Θα ήθελα να απευθύνω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με φέρατε στη δεύτερη θέση προτίμησης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού "Ανατροπή-Δημιουργία" της Π.Ε Φλώρινας. Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου είναι πρωτίστως εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τη διάθεση των ανθρώπων της νέας γενιάς να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά του τόπου μας.





Η εντολή στον συνδυασμό μας να είναι η νέα περιφερειακή αρχή με επικεφαλής τον Θεόδωρο Καρυπίδη, αποτελεί μήνυμα με βαθύ κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο και ταυτόχρονα αποδεικνύει την ανάγκη όλων μας για εφαρμογή των αρχών της άμεσης δημοκρατίας και της συναπόφασης στην Αυτοδιοίκηση και στη πολιτική διαχείριση γενικότερα. Δεσμεύομαι, όπως και στην αρχή της υποψηφιότητας μου ότι θα αγωνιστώ να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας. Στα πλαίσια της συλλογικότητας θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, τη διασφάλιση των δημόσιων αγαθών μας και την προστασία των δικαιωμάτων του πιο αδικημένου τμήματος της κοινωνίας μας, της νέας γενιάς.

Με εκτίμηση,
Ελισσάβετ Παναγιωτίδου