ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

.

.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ: Ευχαριστώ τη Φλώρινα…Φίλοι μου,
Η θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε στη Φλώρινα και η αγάπη σας, με πλημμύρισε συγκίνηση.Από νωρίς η φιλόξενη αίθουσα θεάτρου του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» , γέμισε ασφυκτικά από κόσμο.

Εκτός από τους κατοίκους της Φλώρινας , φίλοι και θαυμαστές του «Τούνελ» ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, τα Γιάννενα, ακόμη και από τη Γερμανία!



ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ




Γίναμε όλοι μια ζεστή παρέα στην εκδήλωση που διοργάνωσαν «Οι φίλοι του βιβλίου» του Συλλόγου και το τοπικό βιβλιοπωλείο η «Η Γωνιά» με αφορμή το δεύτερο βιβλίο μου, «Θάνατος με χείλη κόκκινα».

Στην έναρξη, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου κ. Σπύρος Παπαχαρίσης , με το θερμό του καλωσόρισμα έδωσε το έναυσμα για να αναπτυχθεί μεταξύ μας ένας ξεχωριστός, εποικοδομητικός διάλογος. Η οικειότητα που με κάνατε να νιώσω δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια…

Το ενδιαφέρον σας για τις σημαντικές υποθέσεις που έχει αναδείξει η εκπομπή αλλά και για το παρασκήνιο που κρύβει η ιστορία του βιβλίου μου, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, με συγκίνησε και για έναν πρόσθετο λόγο: βλέπω ότι η στήριξη η δική σας αλλά και όλων των φίλων της Περιφέρειας αυτά τα 19 χρόνια του «Τούνελ», η προσφορά σας και η έμπρακτη αγάπη σας είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω το δύσκολο έργο της έρευνας.



Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την εκπαιδευτικό κα Ιωάννα Λέκκα-Καρόζη και το δημοσιογράφο και συγγραφέα κ. Γιώργο Περιβολάρη για τα όσα είπαν στην παρουσίαση.


Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ. στον κ. Βασίλη Παπαγιάννη του βιβλιοπωλείου «Η γωνιά» για την υπέροχη φιλοξενία.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι σε λίγες μέρες στην Κέρκυρα.

Μέχρι τότε σας στέλνω την αγάπη μου



Αγγελική







http://www.anikolouli.gr/index.php?pathID=1_2_70_60_108&aid=3987