ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Προμήθεια καυσίμων στα λιγνιτωρυχεία της περιοχής . - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Προμήθεια καυσίμων στα λιγνιτωρυχεία της περιοχής .

.

.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Προμήθεια καυσίμων στα λιγνιτωρυχεία της περιοχής .

Τις τελευταίες δεκαετίες η τροφοδοσία των καύσιμων στα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας και παλαιότερα Κλειδίου και Βεύης γίνονταν από διάφορους  τοπικούς πρατηριούχους  που επένδυσαν στον τομέα της  πώλησης καυσίμων και ΣΤΗΡΙΞΑΝ  στο έπακρο και παρ’ όλες τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων  τους τοπικούς εργολάβους και ιδιοκτήτες φορτηγών της περιοχής , τις εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν με την  εξόρυξη λιγνίτη στα παραπάνω ορυχεία και κατά πολύ περισσότερο μέσω των ορυχείων αυτών την ίδια την Δ.Ε.Η. ΑΕ.




   Εδώ και λίγο καιρό τα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλίων που εμπλέκονται στην εξόρυξη του τοπικού  μας λιγνίτη , ζητήσανε  προίκα τα νερά μας ,τα πήραν,  τα ορυχεία μας , τα πήραν και αυτά , έφτασαν σε σημείο με τρόπο παράλογο αλλά και εκβιαστικό να μας ΦΥΤΕΨΟΥΝ τους «κουμπάρους τους» πρατηριούχους  και τους συνεργάτες αυτών, που όχι μονό καμία σχέση δεν έχουν με την Φλώρινα ,αλλά μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν ήξεραν που πέφτει στον χάρτη  η πόλη μας και τα γύρω χωριά και να ΔΙΩΞΟΥΝ τους συμπολίτες μας πρατηριούχους από την πώληση καύσιμων στα ορυχεία της περιοχής.

Μετά από όλα τα παραπάνω διερωτώμεθα τα εξής :

α . Θα μείνουμε αμέτοχοι και άπραγοι;

β . Μετά από τους τοπικούς πρατηριούχους ποιός έχει σειρά;

γ.  Πότε θα ενωθούμε για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της περιοχής μας;


    Ο Σύνδεσμος Βενζινοπωλών Φλώρινας  καταδικάζει τις    πράξεις αυτές ως  ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και ζητά από όλους τους εμπλεκομένους φορείς την στήριξη τους .







Από την διοίκηση