ΦΛΩΡΙΝΑ Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας :Συζήτηση – λήψη απόφασης για τη «Μικρή ΔΕΗ» ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου την Πέμπτη στην Ελληνική Βουλή». - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας :Συζήτηση – λήψη απόφασης για τη «Μικρή ΔΕΗ» ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου την Πέμπτη στην Ελληνική Βουλή».

.

.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας :Συζήτηση – λήψη απόφασης για τη «Μικρή ΔΕΗ» ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου την Πέμπτη στην Ελληνική Βουλή».

 
 Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την  24 Ιουνίου  2014  ημέρα   Τρίτη και ώρα  6  :00 μ. .μ.  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης :





1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την « Μικρή ΔΕΗ »
Εισηγητής : Η Δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου

2. Αίτημα Δημοτικών υπαλλήλων σχετικά με τις αξιολογήσεις  σύμφωνα με το Ν. 4250/14.
Εισηγητής Η Δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου.



Το συμβούλιο κρίνεται κατεπείγον διότι :  α) κατατίθεται στη Βουλή των Ελλήνων το επίμαχο νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ και β) μέχρι τέλος Ιουνίου πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγηση των Δημοτικών υπαλλήλων.

Μέχρι και την ημέρα της Συνεδρίασης μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

     

                                        O Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου


                                                   Γεώργιος Καμπούρης