ΦΛΩΡΙΝΑ Η αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Φιλαρέτη Εξάρχου ξεκίνησε την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα γυναικών του του πινγκ πονγκ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Φιλαρέτη Εξάρχου ξεκίνησε την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα γυναικών του του πινγκ πονγκ

.

.

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Φιλαρέτη Εξάρχου ξεκίνησε την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα γυναικών του του πινγκ πονγκ

Το καλοκαίρι ανήκει στο παρελθόν. Τα μαγιό, οι θάλασσες και τα αντηλιακά ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το μόνο κοινό με τις ξέγνοιαστες διακοπές θα είναι οι… πετσέτες! Με αυτές, άλλωστε θα σκουπίζουν τον ιδρώτα που θα χύσουν οι διεθνείς μας.
Χθες στις 5 το απόγευμα ξεκίνησε  η προετοιμασία των εθνικών ομάδων του πινγκ πονγκ. Από νωρίς στα βάσανα για εννέα αθλητές και πέντε αθλήτριες που θα πρέπει να… φορτσάρουν κατευθείαν, καθώς το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι σε 1,5 μήνα!





 Στην πρώτη συγκέντρωση έχουν προσκληθεί οι αθλητές Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Λαγογιάννης, Λευτέρης Μάκρας, Αναστάσιος Ρηνιώτης, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Παπαδάκης και οι αθλήτριες Αγγελίνα Παπαδάκη, Μαρία Χριστοφοράκη, Φιλαρέτη Εξάρχου, Γεωργία Ζαβιτσάνου και Κατερίνα Τόλιου.

- Δύο εβδομάδες μετά την πρώτη προπόνηση θα ενσωματωθούν στις προεθνικές ομάδες και έξι αθλητές από τις κατηγορίες νέων και παίδων. Οι Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Ανδρέας Τσόπελας, Πάρις Ζώνιος, Γιάννης Σγουρόπουλος, Στράτος Δαμιανής και Γιώργος Σταματούρος έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται στο φαληρικό στάδιο τη Δευτέρα 18 του μήνα.

Ο Κώστας Βατσακλής που θα είναι υπεύθυνος για όλες τις Εθνικές ομάδες καλείται να τους βάλει σε πρόγραμμα, ώστε να είναι πανέτοιμοι στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Εκεί όπου η Εθνική Ανδρών θα αγωνιστεί ως δευτεραθλητές Ευρώπης και οι στόχοι είναι και φέτος υψηλοί!!!

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, αλλά στην Εθνική φαίνεται ότι έχουν βρει την συνταγή της επιτυχίας!!!
http://www.sportsland.gr