ΦΛΩΡΙΝΑ Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Θύελλα Φιλώτα μέσα στην έδρα του Άρη Ακροποτάμου, καθώς επικράτησε 2-1. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Θύελλα Φιλώτα μέσα στην έδρα του Άρη Ακροποτάμου, καθώς επικράτησε 2-1.

.

.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Θύελλα Φιλώτα μέσα στην έδρα του Άρη Ακροποτάμου, καθώς επικράτησε 2-1.

Από την αρχή του παιχνιδιού και οι δυο ομάδες έδειξαν τις προθέσεις τους, αλλά και την διάθεση που είχαν να προσφέρουν καλό θέαμα με πολλές φάσεις και στις δυο εστίες. Πρώτοι το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι όταν στο 13’ ο Σεφερίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 36’ με κεφαλιά ο Παναγιώτης Μισαηλίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσια.





Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά του Μπάρμπαρη να σκοράρει, όταν στο 73’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Χατζηνικολής έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Συνθέσεις
Άρης Ακροποτάμου : Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Προβατίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Παπαζούδης (46’ Σκονίδης), Πτηνόπουλος (70’ Θεοδωρίδης), Καραγιαννίδης (80’ Τερζίδης), Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.
Θύελλα Φιλώτα : Κοντογουλίδης Αν., Κοντογουλίδης Δ. (26’ Μαρκόπουλος), Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Σιδηρόπουλος Γ., Γετίμης, Βελλίδης (57’ Σιδηρόπουλος Χ.), Μισαηλίδης, Ζηνόβιος, Θεοδουλίδης (74’ Πασχαλίδης), Κόλα.
*dramagoal.gr