ΦΛΩΡΙΝΑ Δύο αυτοκτονίες χθες βράδυ σε Κοζάνη και Καστοριά. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δύο αυτοκτονίες χθες βράδυ σε Κοζάνη και Καστοριά.

.

.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Δύο αυτοκτονίες χθες βράδυ σε Κοζάνη και Καστοριά.


O άντρας 45 ετών από χωριό κοντά στην Κοζάνη, έπεσε στο κενό, σε ακάλυπτο, από πολυκατοικία, κοντά στο ανθοπωλείο «Αμαρυλλίς», δίπλα στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο, κοντά στο καφενείο της ΑΕ Κοζάνης.






Μάλιστα, ο άτυχος άντρας είχε επισκεφθεί εκείνη τη στιγμή το ιατρείο του γνωστού ψυχιάτρου Ιωάννη Ταρατσίδη, μαζί με την αδερφή του, όταν, ξαφνικά, επιχείρησε τη βουτιά στο κενό, από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας, για να βρεθεί στην ταράτσα άλλης, διόρωφης πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του…







αρχείο λήψης (1)αρχείο λήψης (2)αρχείο λήψης (3)αρχείο λήψης
Αυτοπυροβολήθηκε 35χρονος στη Μηλίτσα Καστοριάς!
Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία στη Μηλίτσα Καστοριάς, καθώς λίγο μετά τις 8 το βράδυ 35χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός, πιθανότατα από αυτοπυροβολισμό!
Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να μην αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και έβαλε ξαφνικά τέρμα στη ζωή του στο σπί του, στη Μηλίτσα, κάτι που έχει προκαλέσει πραγματικό σοκ σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.
Kozanimedia.gr