ΦΛΩΡΙΝΑ kozan.gr: Αντεπίθεση του Θοδωρή Καρυπίδη, κατά της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, για το θέμα του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας: - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : kozan.gr: Αντεπίθεση του Θοδωρή Καρυπίδη, κατά της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, για το θέμα του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας:

.

.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

kozan.gr: Αντεπίθεση του Θοδωρή Καρυπίδη, κατά της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, για το θέμα του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας:

Αντεπίθεση του Θοδωρή Καρυπίδη, κατά της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, για το θέμα του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μιλώντας στη σημερινή μεσημεριανή ραδιοφωνική εκπομπή του West, με τους Μιχάλη Αγραφιώτη και Φωτεινή Ηλιάδου: “Είναι άνθρακες ο θησαυρός που επιδιώκει η κα. Ζεμπιλιάδου. Το θέμα θα πάει στο περιφερειακό συμβούλιο.



Εκεί θα τα πούμε όλα και θα κληθεί η κα. Ζεμπιλιάδου να απαντήσει αν το Πανεπιστήμιο το βλέπει ως Πανεπιστήμιο Κοζάνης ή συνολικά όπως εμείς. Γιατί Πανεπιστήμιο είναι και η Φλώρινα, η Σχολή Καλών Τεχνών, η οποία εγκαταλείφθηκε όταν το 2011 πού ηταν Ειδική Γραμματέας ΕΣΠΑ η κα. Ζεμπιλιάδου “έκοψε” τη χρηματοδότηση της μελέτης για τη Σχολή Καλών Τεχνών”  . Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα που εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το kozan.gr…