ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ: - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

.

.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

Συνεχίζοντας την πολιτική της διάλυσης του Κοινωνικού ιστού, της Εξαθλίωσης και της Ισοπέδωσης η Κυβέρνηση έχει βάλει στόχο την Διάλυση της Μικρής Επιχείρησης. Για Δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες απαράδεκτων πρακτικών εις βάρος των Συναδέλφων μας μικρομεσαίων και Αυταπασχολούμενων μικροεπαγγελματιών. Από την μια οι εξαγγελίες για ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών και από την άλλη ειδοποιητήρια - κατασχετήρια εντός εικοσαημέρου για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον ΟΑΕΕ.








Οι πρακτικές αυτές μας βρίσκουν αντίθετους και θα Αγωνιστούμε με όλες μας τις Δυνάμεις να τις Αποτρέψουμε. Δεν Νοείτε Ασφαλιστικός φορέας στον οποίο έχεις εναποθέσει το Παρόν, και το Μέλλον σου να σε διώκει ως εγκληματία του Κοινού Ποινικού Δικαίου. Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Τα Επιμελητήρια της Χώρας, Έχουμε στείλει Τρόπους Εξυγίανσης του Ταμείου ΟΑΕΕ με επιμήκυνση δόσεων, Επιλογή Κατηγορίας Ασφάλισης και διαχωρισμό του κλάδου Υγείας και Συνταξιοδότησης, Ιδιαίτερα σε αυτούς που λόγω των οφειλών τους δεν είχαν πρόσβαση στην Υγεία. Αναλογική εισφορά στον ΟΑΕΕ σύμφωνα με την οικονομική κατάσταση του Ασφαλισμένου.
Τέλος για όσο διάστημα κρατάει η Κρίση ζητάμε Μείωση των Ασφαλιστικών Εισφορών.
Ζητάμε την Παύση Λειτουργίας του Νεοσύστατου Φορέα Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ) προσδοκώντας ένα Κοινωνικό Κράτος με Σεβασμό στον Πολίτη, και όχι στους Αριθμούς.
Σας Καλούμε Όλους, την Παρασκευή 7 Νοέμβρη στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα λάβει χώρα στο Άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη στις 9 πμ.
Η Εκδήλωση θα κορυφωθεί Στα Γραφεία του ΚΕΑΟ όπου θα επιδοθεί Ψήφισμα Διαμαρτυρίας και Η Ανάγκη Άμεσης Λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία επιχείρηση και η Κατάργηση Λειτουργίας του ΚΕΑΟ.
Την Εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος . Καββαθάς Γεώργιος καθώς και Αντιπροσωπεία των παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας. Επίσης θα δώσουν δυναμικά το παρόν τους η πλειοψηφία των ομοσπονδιών της Χώρας.
Η Παρουσία όλων μας κρίνεται Απαραίτητη.
Η Μετακίνηση θα γίνει με τα αυτοκίνητα μας. Τόπος Συγκέντρωσης Κεντρική Πλατεία Φλώρινας.
Η Αναχώρηση θα γίνει στις 6:30 το πρωί.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6977977547

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας
Σαπαλίδης Σάββας. Βουλγαρίδης Γιώργος