ΦΛΩΡΙΝΑ Σε Ρυθμούς Ευρώπης ο Αμύντας Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σε Ρυθμούς Ευρώπης ο Αμύντας Αμυνταίου

.

.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σε Ρυθμούς Ευρώπης ο Αμύντας Αμυνταίου

Σε ρυθμούς Ευρώπης κινείται από την αρχή της εβδομάδας η γυναικεία ομάδα του Αμύντα, καθώς την Παρασκευή 21/11 και την Κυριακή 23/11, αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Αμυνταίου, την Ισραηλινή Χολόν για τον 3ο γύρο του Challenge Cup.
Η τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του Ισραήλ, έφερε σε πλεονεκτική θέση το σύλλογο του Αμυνταίου, που ανέλαβε τη διεξαγωγή και των δύο αναμετρήσεων, κατόπιν συνεννοήσεως με την αρμόδια Αρχή και τους ιθύνοντες της Χολόν.





Η αντίπαλος του Αμύντα, αποτελείται στο σύνολο της από κολεγιακές παίκτριες που αγωνίζονται στην πλειοψηφία τους με τα χρώματα της εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Η αδυναμία της Χολόν εντοπίζεται στην άμυνα, αφού μόλις 3 παίκτριες ξεπερνούν σε ύψος το 1 μέτρου και 70 εκατοστών , ωστόσο η καλή φυσική κατάσταση και η ταχύτητα, την βοηθούν να ισοσκελίσει το μειονέκτημα που εμφανίζει ανασταλτικά.




Παίκτριες κλειδιά για τις φιλοξενούμενες, είναι οι Ρόζεσταιν, Μπέργκμαν και Μπέν Σόνσιαν, όμως το βαρύ πυροβολικό της ομάδας ακούει στο όνομα Σίρα Βίρκατ, η 21χρονη διεθνής, είναι η μοναδική παίκτρια που έχει αγωνιστεί σε σύλλογο εκτός συνόρων και ήταν εκείνη που με τα 9 προσωπικά της γκόλ, χάρισε την κατάκτηση του Challenge Trophy στο Ισραήλ, απέναντι στην εθνική μας ομάδα, το Μάρτη του τρέχοντος έτους, στη Λάρισα.




Η αυξημένη  κινητικότητα που επικρατεί στους κόλπους των φιλάθλων της ομάδας, για τους δύο αγώνες με την Χολόν, συγκλίνει στο γεγονός ότι θα δημιουργηθεί μια ανεπανάληπτη και συνάμα γιορτινή ατμόσφαιρα, στην ιστορική -πρώτη- συμμετοχή του Αμύντα, σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.




ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Banti Vasiliki

Chatzi Venetia

Ciobanu Cristina Elena (Ρουμανία)

Gatsiou Anna

Georgiadou Eleni

Kalogirou Cristina

Kaloidi Anna

Korra Pandora

Kotsopoulou Vasiliki

Paraskeva Vithleem

Rakopoulou Iliana

Smardeli Ioanna

Soumelidou Olga

Strataki Athanasia

Tairidou Thomai

Vafeiadou Aikaterini





ΧΟΛΟΝ

Abramovich Hagit

Aminov Nelly

Bargig Sapir

Ben Shoshan Sharon

Ben Yacov Adi

Ben-Zikri Einav

Bergman Yarden

Brik Margarita

Cohen Sarit

Friedman Aura-Maria

Gerson Rinat

Katsir Elinor

Levi Kim

Levinson Sharon

Moris Yael

Musa Halima (Νιγηρία)

Rozenshtein Elena

Segal Rotem Hasida

Vikrat Shira