ΦΛΩΡΙΝΑ "Κάηκε" το αεροδρόμιο "Μακεδονία"! "Αγγελάρα να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις"! (VIDEOS) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : "Κάηκε" το αεροδρόμιο "Μακεδονία"! "Αγγελάρα να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις"! (VIDEOS)

.

.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

"Κάηκε" το αεροδρόμιο "Μακεδονία"! "Αγγελάρα να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις"! (VIDEOS)

Αγγελάρα να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις", τραγουδούσαν έξω από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ...
οι περίπου 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ που θέλησαν να αποθεώσουν από κοντά την ομάδα τους, για το μεγάλο της "διπλό" μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης".




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ





Ομως, η... αγαπημένη τους "Αγγελάρα" ήθελε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και δεν τους έκανε το χατίρι, τι κι αν κάποιοι εξ' αυτών περίμεναν για περισσότερο από από μία ώρα τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος ν' αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη.
Οι οπαδοί περίμεναν τους παίκτες και τον προπονητή του "Δικέφαλου του Βορρά" με τύμπανα, καπνογόνα και συνθήματα είτε υπέρ του ΠΑΟΚ, είτε εις βάρος του Ολυμπιακού. Η ομάδα έφτασε στη 1.30 π.μ. στον προορισμό της και με εντολή του κόουτς Αναστασιάδη το πούλμαν μπήκε στον αεροδιάδρομο για να παραλάβει τους παίκτες, προκειμένου να μην συναντηθούν με τους οπαδούς.
Οταν ο Αγγελος Αναστασιάδης πληροφορήθηκε πως υπάρχουν 2.000 οπαδοί τόνισε: "Ο κόσμος χαίρεται κι οι πανηγυρισμοί είναι για το τέλος. Πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα τον επόμενο και δεν πρέπει να ταλαιπωρηθεί η ομάδα. Το θέμα είναι να πανηγυρίσουμε στο τέλος".
Νωρίτερα, περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν αποθεώσει την ομάδα τους στο "Ελ. Βενιζέλος", λίγο πριν από την αναχώρησή της.
Δείτε τα videos του metrosport.gr 


http://www.gkourou.com/2014/12/videos.html