ΦΛΩΡΙΝΑ Ξεκάθαρο μήνυμα του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων απο το φυλάκιο Νίκης (βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ξεκάθαρο μήνυμα του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων απο το φυλάκιο Νίκης (βίντεο)

.

.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ξεκάθαρο μήνυμα του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων απο το φυλάκιο Νίκης (βίντεο)

"Εμείς ρίξαμε την κυβέρνηση παρότι πιεστήκαμε και εκβιαστήκαμε είπε σε δήλωση του από το φυλάκιο Νίκης Φλώρινας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο επίσκεψης του στην Φλώρινα. Επίσης τόνισε την ανάγκη αλλαγής της φορολογικής πολίτικης και την ελάχιστη φορολογία στην ακριτική μας περιοχή!




Καυτές απαντήσεις σε δημοσιογράφους!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ξεκάθαρο μήνυμα του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ότι προϋπόθεση για να συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ή σε μία κυβέρνηση συνεργασίας ή σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι ότι θα εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών. Πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, για κατάλυση του Συντάγματος και κατάλυση της ίδιας της Δικαιοσύνης, του πυλώνα της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του, το πρωί, στο συνοριακό φυλάκιο της Νίκης, στη Φλώρινα.