ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ! Eυθυμογράφημα! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ! Eυθυμογράφημα!

.

.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ! Eυθυμογράφημα!

         
      Η αλλαγή των τηλεοπτικών συσκευών σε ψηφιακές ανέδειξε περίτρανα όλο το φάσμα των γραφικοτήτων και των αντινομιών της ελληνικής επαρχίας στις παρούσες εκλογές, μερικές από τις οποίες και εξόχως ... σπαρταριστές.
               Και δεν είναι ευκαταφρόνητο το 20ρικο για τη μετατροπή μιας συμβατικής TV, περισσότερο είναι η αλλαγή εκείνων των  τεράστιων  «τριαξονικών» ΤV, που γίνονται τώρα πια άνετα και… κοτέτσια!
                       



               Και το χειρότερο, ακόμα και μια τοσοδούλα ΤV  σήμερα πάνω από 100ρικο θέλει και πάλι δε γεμίζει  την έρμη τη ντουλάπα, αφήνει από πίσω  χώρο και για…κατωπανοσέντονα και για  μαξιλάρια, λευκά και πολύχρωμα ή πουάν και με βούλες!
               Ναι αλλά  με 100 ευρώ  παίρνεις ένα τόνο ξύλα, άσε να… βγάλουμε πρώτα το χειμώνα!

                Κι έτσι οι εκλογές  γίνονται με τον παραδοσιακό τον τρόπο, χωρίς ..τιβί και κομπιούτερα, εκτός από τους πιτσιρικαρέους, που δεν ψηφίζουν(ευτυχώς) ακόμα :






                   Δίπλα στο καφενείο στο χωριό, δίπλα στο τάβλι και το κορδόνι του μπιλιάρδου, να σου και ο κατάλογος του…Βουλευτή,… προϊστορικό παρουσιολόγιο σκέτο.
                  Και ανάλογες παραγγελίες  για μπύρες και ποτά, να κερνάνε  οι  πισωπλαγιοστηρικτές!
                  Κι όλοι να κουνάνε το κεφάλι, συμφωνώντας, και  βίραα η κερασμένη  μπίραα σύννεφο!
                   Ρε ακαμάτηδες  λέει ο μαγαζάτορας, τώρα στις εκλογές θα μου ρεφάρετε όλα τα βερεσέδια , που μου έχετε κάτσει τόσον καιρό.
                  ΄Ολο ναι θα λέτε, γιατί θα σας σπάσω το κεφάλι!

                    Λέτε η κατάσταση κάποτε να καλυτερέψει;

                 




                                                                        Eνας  ιθαγενής!