ΦΛΩΡΙΝΑ ΖΗΜΙΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΖΗΜΙΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

.

.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΖΗΜΙΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Να  κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να καταγραφούν οι ζημιές  και να  αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες, τόνισε  ο επικεφαλής  του  συνδυασμού Ανοιχτοί Ορίζοντες  του Δήμου Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, σε μια δυναμική και πληθωρική του παρουσία.





  Μίλησε επίσης για ολιγωρίες σχετικά με προηγούμενα έργα αποστράγγισης και απορροής στην περιοχή, που είχαν ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Αμυνταίου.
       Να σημειωθεί ότι οι συνεχείς νεροποντές και τα  χιόνια προκάλεσαν άνοδο της στάθμης του  λιμναίου και λοιπού υδροφόρου ορίζοντα στην περιοχή, με αποτέλεσμα μεγάλες και εκτεταμένες  ζημίες στις  τοπικές καλλιέργειες.
       Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νεοεκλεγείς Βουλευτής κ. Κώστας Σέλτσας, ο οποίος και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί, σχετικά  με το θέμα.
      Περισσότερα στο συνημμένο ΒΙΝΤΕΟ  και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί: