ΦΛΩΡΙΝΑ Την πρώτη επίσημη συνάντηση του με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήσε χθες ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος-ΒΙΝΤΕΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Την πρώτη επίσημη συνάντηση του με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήσε χθες ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος-ΒΙΝΤΕΟ

.

.

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Την πρώτη επίσημη συνάντηση του με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήσε χθες ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος-ΒΙΝΤΕΟ

 
Την πρώτη επίσημη συνάντηση του με τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Ελισσάβετ  Παναγιωτίδου.
   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  σε πολύ καλό κλίμα και έγινε ενημέρωση στους νεοεκλεγέντες Βουλευτές για το πρόγραμμα της Π.Ε. Φλώρινας.



  Η ατζέντα των συνομιλιών περιλάμβανε αφενός τη συνεργασία μεταξύ τους και αφετέρου με όλους  τους φορείς της Π.Ε. Φλώρινας, προκειμένου για το συντονισμό του καλύτερου κοινού αποτελέσματος για την περιοχή μας.
    Σε αυτό ιδιαιτέρως στάθηκαν στις δηλώσεις τους οι δυο Βουλευτές κ. Κων. Σελτσας του ΣΥΡΙΖΑ και κ. Ιωαν. Αντωνιάδης της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας την διάθεση τους για μια κοινή γραμμή στον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων της Φλώρινας.