ΦΛΩΡΙΝΑ Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Φλώρινα και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Φλώρινα και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας

.

.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Φλώρινα και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Φλώρινας. Την Κεντρική Διοίκηση, εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, κ. Βασίλης Καψάλης.






Μετά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, ο κύριος Καψάλης, προχώρησε στην ενημέρωση των μελών για τις εξελίξεις σε μερικά από τα   θέματα που απασχολούν τους Πτυχιούχους Μηχανικούς Τ.Ε.,  όπως το θέμα των Ενεργειακών Επιθεωρητών, τη δυνατότητα εγγραφής και των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕΙ καθώς και των ειδικοτήτων Μηχανικών Πληροφορικής κ.λ.π στην κατηγορία των  έργων Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού του ΜΕΚ ,τη σύνταξη  πλήρης πρότασης νομοθετικής ρύθμισης των επαγγελματικών δικαιωμάτων από την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. , την ανάκληση από την Κτηματολόγιο ΑΕ , της εγκυκλίου που σχετίζονταν με το   δικαίωμα σύνταξης τοπογραφικών, λύνοντας εν μέρει το πρόβλημα αποδοχής των εξαρτημένων τοπογραφικών κ.α.

Τέλος ο κύριος Καψάλης πρόσθεσε: «Η σύνθεση της νέας  Κυβέρνησης με τον διορισμό στην θέση του Υπουργού Παιδείας Καθηγητή του ΕΜΠ και στη θέση του Αν. Υπουργού Υ.ΜΕ.ΔΙ. τον Πρόεδρο του ΤΕΕ αλλά και με δεδομένη την αρνητική άποψη για τα ΤΕΙ  στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ  μας υποχρεώνουν ως Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. στην προσεχή συνεδρίαση της ΚΔΕ να επαναπροσδιορίσουμε την στρατηγική μας για τα κλαδικά θέματα.»