ΦΛΩΡΙΝΑ Απίστευτος διάλογος Καμίνη – Χριστοδουλοπούλου: «Πού πάνε οι πρόσφυγες κυρία υπουργέ;» – «Δεν ξέρω, εξαφανίζονται»! (VIDEO) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Απίστευτος διάλογος Καμίνη – Χριστοδουλοπούλου: «Πού πάνε οι πρόσφυγες κυρία υπουργέ;» – «Δεν ξέρω, εξαφανίζονται»! (VIDEO)

.

.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Απίστευτος διάλογος Καμίνη – Χριστοδουλοπούλου: «Πού πάνε οι πρόσφυγες κυρία υπουργέ;» – «Δεν ξέρω, εξαφανίζονται»! (VIDEO)

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους και έβαλαν τα γέλια με τις απαντήσεις της υπουργού Μετανάστευσης, οι συμμετέχοντες στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η ΚΕΔΕ.
Απόρησε η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου γιατί έβαλαν τα γέλια κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό χθες, μετά από έναν σύντομο διάλογό της με τον Γιώργο Καμίνη.






Αναρωτήθηκε ο  ο δήμαρχος Αθηναίων: «Δεν κατάλαβα με πoιο επιχείρημα μας λέει η κυρία υπουργός ότι οι μετανάστες παραμένουν για λίγο και φεύγουν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει;»


«Στατιστικά το βλέπουμε» απάντησε η κα Χριστοδουλοπούλου.
«Πού πάνε κυρία υπουργέ;» επέμεινε ο Γιώργος Καμίνης.
«Στην Ευρώπη» του απάντησε.
«Πώς πάνε;» ξαναρωτά ο δήμαρχος Αθηνών
«Δεν το ξέρω αυτό [μικρή παύση]. Απλά εξαφανίζονται» απάντησε, για να ακολουθήσουν δυνατά γέλια.
«Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Πως να το ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο» πρόσθεσε η υπουργός.


http://www.ienimerosi.gr/apisteftos-dialogos-kamini-christodoulopoulou-pou-pane-i-prosfiges-kiria-ipourge-den-xero-exafanizonte-video/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook