ΦΛΩΡΙΝΑ Εύκολη επικράτηση για τον Αμύντα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εύκολη επικράτηση για τον Αμύντα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος

.

.

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Εύκολη επικράτηση για τον Αμύντα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος

Εύκολη επικράτηση για τον Αμύντα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος , απέναντι στον ΠΑΟ Κοζάνης με 92-52,μια νίκη που του έδωσε τον τίτλο και την άνοδο στην Α ΕΚΑΣΔΥΜ .
Γνωρίζοντας ότι βρίσκεται ένα βήμα από τον τελικό του στόχο,ο Αμύντας μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να μην δώσει δικαιώματα,απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε στην Πτολεμαιδα και άλλαξε τα δεδομένα του πρωταθλήματος.





Γρήγορος ρυθμός επιθετικά κ η πίεση στην άμυνα έβαλαν τον Αμύντα σε θέση οδηγού, με το ημίχρονο να κλείνει 44-29.

Στο 2ο ημίχρονο δεν ήταν δυνατόν να αλλάξει κάτι, με τον Αμύντα αποφασισμένο και απελευθερωμένο από το οποίο άγχος είχε, ανέβαζε συνεχώς την διάφορα και κλείδωσε την νίκη, με το τελικό σκορ να είναι 92-52 και την ομάδα να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην 1η κατηγορία.

16 νίκες και 2 ήττες ο τελικός απολογισμός της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, που ειχε την 2η καλύτερη επίθεση και την 1η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνιστήκαν φέτος, και βοήθησαν την ομάδα στο να πετυχει τον στόχο της, στον προπονητή της ομάδας Διονύση Δελέγκο που βοήθησε με την μεγάλη εμπειρία του, και στον έφορο της ομάδας Σάββα Κουγιομτζόγλου, που ήταν διπλά στην ομάδα ανά πάσα στιγμή και βοήθησε τα μεγιστα την φετινή χρονιά.

Όλα τα μέλη της ομάδας αφιερώνουν την άνοδο και το πρωτάθλημα στον αδικοχαμένο αθλητή της ομάδας, Οικονομιδη Δημήτρη.

Δεκαλεπτα : 19-14 , 25-15 , 25-15 , 23-9

Αμύντας Σκοπιάς (Δελεγκος Δ.) Παπαχρηστος 8, Μπιδικουδης 11, Ζεγας 16 , Δημητριου 6, Αδαμου 4, Ιωαννιδης 3, Τσιγλης 12, Βοζινιδης 9, Φωστηροπουλος 2, Σιδηροπουλος 19, Πινοπουλος 2, Θεοφανιδης.