ΦΛΩΡΙΝΑ Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη μέρα του Rally Greece Offroad 4X4 -2015. με την εκκίνηση να δίνετε από τα Γρεβενά με τον τερματισμό την Φλώρινα. ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη μέρα του Rally Greece Offroad 4X4 -2015. με την εκκίνηση να δίνετε από τα Γρεβενά με τον τερματισμό την Φλώρινα. ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

.

.

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη μέρα του Rally Greece Offroad 4X4 -2015. με την εκκίνηση να δίνετε από τα Γρεβενά με τον τερματισμό την Φλώρινα. ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ


Τα αυτοκίνητα και τα πληρώματα πέρασαν την πρώτη τους δοκιμασία με επιτυχία και τα χαμόγελα  στο χώρο του Service Park (ΔΑΚ Φλώρινας) ήταν πολλά.
Η σημερινή μέρα έχει σκληρές δοκιμασίες για τα πληρώματα οπού θα κινηθούν στους ορεινούς όγκους του όρους ΒΟΡΡΑΣ και του ΒΙΤΣΙΟΥ,ενώ σήμερα στις 6 το απόγευμα θα γίνει η Υπερειδική διαδρομή πίσω από το ΔΑΚ Φλώρινας σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα ώστε οι Φλωρινιώτες να απολαύσουν τα  αυτοκίνητα και τα πληρώματα σε ένα ξεχωριστό θέαμα.






Η Φλωρινιώτικη συμμετοχή με τον Τάσο Χατζηχρήστο τερμάτισε στο τέλος λόγω ενός μικρού τεχνικού προβλήματος που τον ανάγκασε να χάσει πολύτιμο χρόνο.