ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Μελίτης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Μελίτης

.

.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Μελίτης

Η τρίτη τάξη  του Γυμνασίου Μελίτης εγκαινίασε το γήπεδο ποδοσφάιρου 5Χ5 που  υλοποιήθηκε στο πλαίσιο  βιωματικού    προγράμματος   περιβαλλοντικής    αγωγής
« Ας ομορφαίνουμε την αυλή και το σχολείο μας » , τη σχολική  χρονιά  2013-2014. Ήταν επιθυμία των μαθητών μας να ομορφαίνουμε την αυλή του  σχολείο μας με πράσινο - λουλούδια – δέντρα  και να δημιουργήσουμε ένα χώρο άθλησης, συγκεκριμένα ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με γκαζόν.





Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν με σκοπό η αυλή του σχολείου μας να γίνει μέσο διδασκαλίας και μάθησης σε όλους τους τομείς γνωστικό, αισθητικό, ψυχοκινητικό, δεξιοτήτων, και χώρος κοινωνικής συναναστροφής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θέρμά  το  Σύλλογο Γονέων, τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφέρεια για την βοήθεια τους στην υλοποίηση του προγράμματος μας και να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια, τον ενθουσιασμό και το ζήλο που έδειξαν οι μαθητές μας κατά τη δίαρκεια του προγράμματος.

          Με εκτίμηση
Η Υπέυθυνη προγμάμματος

Κωνσταντινίδου Ειρήνη