ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ 5o ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2015 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ 5o ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2015

.

.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ 5o ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2015

Στο 5ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 10, 11 και 12 Ιουλίου 2015 στην Τοπική Κοινότητα Σιταριάς, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Το Παμμακεδονικό Αντάμωμα πραγματοποιείται από τον Π.Σ ΣΙΤΑΡΙΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», και φέτος φιλοξενήθηκαν πάνω από 80 πολιτιστικοί σύλλογοι.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κατά το χαιρετισμό του είπε:




«Θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για την απουσία μου τις προηγούμενες ημέρες, καθώς απουσίαζα στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, καθώς και για τη σημερινή μου καθυστέρηση.
Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα κοντά σας και θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου για την πρόσκλησή του να βρίσκομαι σήμερα εδώ, αλλά και για την ωραία ιδέα που είχε, να συνδιοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση.
Θέλω να συγχαρώ τον σύλλογο και όλους όσους συνέβαλαν, για να γίνει αυτή η διοργάνωση, καθώς και όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν αυτές τις μέρες στο Παμμακεδονικό Αντάμωμα».
Στο τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Ιωάννου έδωσε στον κ. Βοσκόπουλο αναμνηστική πλακέτα για τη συνεισφορά του Δήμου στην πραγματοποίηση του Ανταμώματος.