ΦΛΩΡΙΝΑ Στη δημοσιότητα έδωσε το «Ποτάμι» τους υποψήφιους βουλευτές, που θα στελεχώσουν τις λίστες του κόμματος στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Στη δημοσιότητα έδωσε το «Ποτάμι» τους υποψήφιους βουλευτές, που θα στελεχώσουν τις λίστες του κόμματος στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

.

.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Στη δημοσιότητα έδωσε το «Ποτάμι» τους υποψήφιους βουλευτές, που θα στελεχώσουν τις λίστες του κόμματος στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ











1 ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ
2 ΚΑΤΡΙΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
3 ΜΑΡΔΑ ΜΑΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ


Στη δημοσιότητα έδωσε το «Ποτάμι» τους υποψήφιους βουλευτές, που θα στελεχώσουν τις λίστες του κόμματος στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, διατηρεί τις λίστες στα ψηφοδέλτια σύμφωνα με την εκλόγιμη σειρά των βουλευτών στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου.

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό ο Νικηφόρος Διαμαντούρος είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Από εκεί και πέρα, στην Α’ Αθηνών παραμένει ο Σπύρος Λυκούδης, στη  Β’ Αθήνας οι Γρηγόρης Ψαριανός, Χάρης Θεοχάρης, Γεώργιος Αμυράς και η Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Στην Α΄ Πειραιά η Σταυρούλα Αντωνάκου , στην Β΄ Πειραιά ο Νίκος Ορφανός, στην Περιφέρεια Αττικής ο Γεώργιος Μαυρωτάς, στην Α΄ Θεσσαλονίκης η Χριστίνα Ταχιάου μετά τον Σταύρο Θεοδωράκη, οποίος θα είναι επικεφαλής και στην Α’ Θεσσαλονίκης, στη Β΄ Θεσσαλονίκης η Αικατερίνη Μάρκου, στην Αχαΐα ο Ιάσων Φωτήλας, στο Ηράκλειο Κρήτης ο Σπυρίδων Δανέλλης, στη Δράμα ο Κυριάκος Χαρακίδης, στη Λάρισα ο Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, στις Σέρρες ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου  και στα  Χανιά ο Σταύρος Θεοδωράκης.  

Επίσης, με το «Ποτάμι» κατεβαίνουν στις εκλογές ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Κώστας Παταβούκας στο νομό Τρικάλων, η Ρίκα Βαγιάννη στο νομό Μαγνησίας, , η Λενιώ Μυριβίλλη στην Α΄ Αθήνας και οι Μάρκος Ματσαγγάνας και ο ποιητής Γιώργος Χρονάς στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ακόμα, υποψήφιος στη Βοιωτία είναι ο πρώην βουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καράμπελας, αλλά και ο Πάρις Βυλλιώτη, γιος της πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασιλικής Τσονογλου.

Υποψήφιος και ο πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Ποτάμι» Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος είναι πρωταθλητής σκάκι. Ακόμα ένας από το χώρο του αθλητισμού, ο Στέλιος Προσαλίκας πρώην προπονητής βόλεϊ είναι υποψήφιος στη Β’Αθηνών.

Επίσης, η δημοσιογράφος Μαρία Δαλιάνη στη Α΄ Αθήνας και ο Νίκος Ζαχαριάδης, ο Δημήτρης Τσιόδρας στο υπόλοιπο Αττικής, ο καθηγητής Χάρης Τσούκας καθηγητής στην Ευρυτανία, ο γνωστός καθηγητής Χατζηθεοφάνους Γιώργος στην Ξάνθη, ο Θανάσης Τερζής στη Β’ Πειραιά, πρόεδρος της Ομοσπονδίας ποδηλάτων, ο Πέτρος Τατσόπουλος στη Β’ Αθήνας.

Επιπλέον, μαζί με το Ποτάμι επικεφαλής στην Κορινθία ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και η Γιώτα Φέστα στη Α’ Αθηνών.