ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ; - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ;

.

.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ;

 Ο  Δήμος Θεσ/κης ήταν  το πρώτο πλήγμα  στη δεξιά και στον Καραμαλισμό, κι άρχισε έτσι να ξηλώνεται  το συντηρητικό κατεστημένο.
  Η  δεξιά  σιγά σιγά  φθίνει  στη βόρεια Ελλάδα και σε όλη τη χώρα, με τον σαμαρισμό και τον μητσοτακισμό αλλά ο Καραμαλής ο νεότερος  κάθεται  παραπίσω και  νομίζει  ότι κρατάει καταστάσεις αλλά οι εξελίξεις  και η νέα γενιά σιγά  και σταθερά τον προσπερνούν!




Υποτίθεται, χα χα,  ότι δικά του πολιτικά παιδιά είναι πολλά στελέχη της νέας γενιάς, όλο όμως και κάνουν προοδευτικά βήματα θαρραλέας ανεξαρτητοποίησης, που τον εκνευρίζουν και  κάνει λάθη και περιθωριοποιείται περισσότερο ή αναγκάζεται από ζόρι να τους αγκαλιάσει , μαζί και το τσαμπουκά τους.

  Κι ενώ  μένει με την εντύπωση  ότι κάποια στιγμή θα τον ξανακαλέσουν σαν σωτήρα, η ίδια η κοινωνία και η πάντα προοδευτική νέα γενιά τους προσπερνάει όλους, προπερνάει και αυτόν.
 Και τους προσπερνάει επιδεικτικά.

 Η  κοινωνία άρχισε να αναδεικνύει  Αλέξηδες  και  κάθε μορφής επαναστάτες νέους , δε θα μπορούσε η ΝΔ να ξεφύγει από αυτό τον κανόνα.

Από την άλλη οι προοδευτικοί δημοτικοί και περιφερειακοί άρχοντες σιγά σιγά ξεφεύγουν από  τους συντηρητικούς κομματικούς καθοδηγητές, του κομματικού κοινωνικού και εθνικού ρατσισμού.

 Κάθε φορά που κατεβαίνουν οι προοδευτικοί νέοι  ανεξάρτητοι όλη η κοινωνία και αρκετοί  προοδευτικοί άρχοντές της τους ακολουθούν και βγαίνουν έτσι  συνεχώς νικηφόροι, ενώ οι συντηρητικοί καραμαλικοί αγρόν αγοράζουν, κολακευόμενοι πως έτσι φτιάχνουν το μέλλον της επιστροφής τους τρομάρα τους.

Σήμερα  κανείς  δεν  θα μπορέσει να βάλει  δικλείδες  στην ψηφοφορία της ΝΔ ώστε να μην ψηφίσει η κοινωνία , δεν θα καταφέρουν τίποτα.

 Η  κοινωνία  θα βγάλει προοδευτικούς νέους, θέλουν δεν θέλουν τα σάπια συντηρητικά κατεστημένα στη χώρα, που μας έχουν κλείσει σε απαρχαιωμένες συντηρητικές και ραστιστικές ιδέες.

                                                       Ανεξάρτητοι  προοδευτικοί νέοι  της χώρας μας