ΦΛΩΡΙΝΑ "Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς Φλώρινας Νέοι Ορίζοντες"Ημέρα αφιερωμένη στην 3η Ηλικία. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : "Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς Φλώρινας Νέοι Ορίζοντες"Ημέρα αφιερωμένη στην 3η Ηλικία.

.

.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

"Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς Φλώρινας Νέοι Ορίζοντες"Ημέρα αφιερωμένη στην 3η Ηλικία.

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990. Με αφορμή αυτη την γιορτή που είναι αφιερωμένη σε αυτούς τους ανθρώπους ο Π.Σ Σιταριάς-Φλώρινας "Νέοι Ορίζοντες" θα πραγματοποίησε μια εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σιταριάς την Πέμπτη στις 6μμ.




Στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσει παράσταση το παιδικό τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, καθώς θα απαγγείλουν κάποια ποιήματα σχετικά με αυτή την ημέρα, στην συνεχεία θα ακολουθήσει το τμήμα χορωδίας και θα κλείσουμε αυτή την ενότητα με ένα μικρο θεατράκι από το παιδικό τμήμα θεάτρου. Στις 7μμ θα πραγματοποιήθει μια διάλεξη με θέματα ψυχολογίας της 3ης ηλικίας από την ψυχολόγο Ράπη Αναστασία και έπειτα θα ακολουθήσει διάλεξη από την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Βεΐκου Δομνίκη με θέμα "Γυμναστική η καλύτερη πρόληψη".Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους πρόγονους μας.
Το Δ.Σ του Συλλόγου.