ΦΛΩΡΙΝΑ Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στη Φλώρινα-βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στη Φλώρινα-βίντεο

.

.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στη Φλώρινα-βίντεο

Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος όπου παρευρέθησαν οι σημαιοφόροι με τις Σημαίες των Σχολείων. Στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Πλατείας Γ. Μόδη, από τον Αντιπεριφεριάρχη της Π Ε Φλώρινας και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών της πόλης.






Ομιλία πραγματοποιήσε ο απόστρατος Ταγματάρχης πεζικού και μέλος της  ενωσης αποσταμάτων Αξιωματικών Φλώρινας κος Ηλιάδης Πέτρος.

Η 21η Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού των εισοδίων της Παναγίας μας Υπεραγίας Θεοτόκου και Υπερμάχου Στρατηγού, που με την προστασία και τις ευλογίες της το Ελληνικό έθνος και ειδικότερα οι ένοπλες δυνάμεις μας, κατέγραψαν σελίδες δόξας και ηρωισμού στα διάφορα πεδία των μαχών,  έχει καθιερωθεί και ως ημέρα των Εθνικών μας Ενόπλων Δυνάμεων. Την ημέρα αυτή τιμούμε όλους εκείνους, που με το αίμα, τον κόπο και την αγάπη τους προς την πατρίδα, εξασφάλισαν την ελευθερία, την ύπαρξη και την ανεξαρτησία της χώρας μας.