ΦΛΩΡΙΝΑ Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες ζητούν τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες ζητούν τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

.

.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες ζητούν τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

1. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ __ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΒΑΙΑΣ
Συζήτηση και λήψη απόφασης μεταφοράς της κεραίας κινητής τηλεφωνίας Cosmote, στην Τ,Κ. Λεβαίας όπως συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 22/01/2015 ότι η κεραία θα μεταφερθεί εντός 5 με 6 μηνών. Έως σήμερα όμως δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια.




2. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ MΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΑΑΗΣ
Μετά τα τελευταία γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον εορτασμό των ελευθερίων της ΤΚ Κέλλης, εισηγούμαστε τη συζήτηση του θέματος αυτού στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να λάβουμε απόφαση σχετικά με την καθιέρωση του εορτασμού της ημέρας αυτής(5η Νοεμβρίου).
ν
3- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΗ ΠΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Συζήτηση για λήψη απόφασης για τη Γενοκτονία που θα προκύψει, μετά από την διαλογική συζήτηση που θα γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Για όλους αυτούς τους λόγους
Ζητούμε να συγκαλέσετε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου εντός της προθεσμίας που ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία με τα παρακάτω Θέματα:
1. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ (VIE ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΒΑΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ MB ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΠΑ _ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΛΑΗΣ 3. ΣΧΕΤΙΚΑ ME Jg ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΗ ΠΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ