ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

.

.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση όπως τις παλιές καλές εποχές είχε η προεκλογική συγκέντρωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Φλώρινα, ενόψει των εκλογών της 22-11-15 για την Αρχηγία στη Νέα Δημοκρατία!
    Ανταποκρίθηκαν όλοι,  στο κάλεσμα αυτό, με αποτέλεσμα η συγκέντρωση να λάβει εκπληκτικές διαστάσεις, άλλων εποχών, όπου η πολιτική είχε  μείζον κοινωνικό  ενδιαφέρον!





 
    Ο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εμπειρότατος αναμφισβήτητα προσπάθηκε και πέτυχε σε ικανό βαθμό  την εσωκομματική συσπείρωση  και  εφρήγορση, όσο και τα παραταξιακά αντανακλαστικά, δείχνοντας ότι αν  στις επικείμενες  εκλογές  ψηφίσει μόνο  ο  πιστότερος και στενότερος  κύκλος της Νέας Δημοκρατίας  θα έχει  την εκλογική πρωτοκαθεδρία, έχοντας, όπως δήλωσε  στόχο την εκλογή από την πρώτη Κυριακή, προς αποφυγήν κάθε εσωστρέφειας!




    Για τους ίδιους λόγους, της ανάγκης εσωτερικής σταθερότητας στη ΝΔ και αποφυγής εσωστρέφειας και αρνητικής εικόνας δήλωσε ότι  δεν πιστεύει στα τηλεοπτικά ντιμπέιτ, που δείχνουν εικόνα κάποιων αντιπάλων, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια διαδικασία ευγενικής εσωτερικής  άμιλλας, με βάση τις αρχές και τις αξίες της παράταξης, σφυρηλατημένες στο αμόνι συνέπειας, προσφοράς και συλλογικών αγώνων, μιας παράταξης που έρχεται από μακριά και θέλει να πάει και μακριά!
 
   Δήλωσε ότι θα επαναφέρει τον πυρσό σαν σύμβολο της ΝΔ και θα προσδώσει  δυναμική και οργάνωση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!
  Αναμφίβολα ο πολιτικός του λόγος και η παρουσία του ενίσχυσε  τους εσωτερικούς κομματικούς δεσμούς  στη ΝΔ, καθώς επίσης ενδυνάμωσε και  την εσωτερική παραταξιακή  αντίληψη, σαφώς με διπλό στόχο, αφενός  να  κερδίσει το εκλογικό παιχνίδι, αφετέρου να καταστήσει τη Ν. Δ εκλογικά πιο ετοιμοπόλεμη, σε περίπτωση  έκτακτης εκλογικής αναμέτρησης!