

Πρόκειται για τα εστιατόρια του Κοντοσώρου Νικόλαου στο Ξινό Νερό, του ‘’Θωμά’’ στο Σκλήθρο και του Ναουμίδη Πέτρου στον Αγ. Παντελεήμονα.
Παρουσιάζοντας μοναδικά πιάτα με επιλεγμένες πρώτες ύλες, φαντασία και βαθιά γνώση τεχνικής κατάφεραν να αναδείξουν την τοπική κουζίνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα το επίπεδο της γευστικής απόλαυσης των ανωτέρω εστιατορίων καθιστά την Φλώρινα σημαντικό πόλο έλξης γαστρονομικού ενδιαφέροντος.
Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και διακρίσεις!
Φλώρινα, 23-03-2016
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ