ΦΛΩΡΙΝΑ "Παραγωγή, πιστοποίηση και διακίνηση φυτικού πολλαπλασιαστικού Υλικού" - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : "Παραγωγή, πιστοποίηση και διακίνηση φυτικού πολλαπλασιαστικού Υλικού"

.

.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

"Παραγωγή, πιστοποίηση και διακίνηση φυτικού πολλαπλασιαστικού Υλικού"

ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ  ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ
"Παραγωγή, πιστοποίηση και διακίνηση φυτικού πολλαπλασιαστικού Υλικού"
Το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) στην "Παραγωγή, πιστοποίηση και διακίνηση φυτικού πολλαπλασιαστικού Υλικού".



Το πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο την εξειδίκευση επιστημόνων πτυχιούχων γεωτεχνικών και λοιπών εφαρμοσμένων επιστημών στην παραγωγή (in-vivo και in-vitro), πιστοποίηση (μορφολογική, φυσιολογικά, κυτταρολογική, βιοχημική και μοριακή) και διακίνηση φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού.

Ως ημερομηνία έναρξης του προγράμματος ορίζεται η 1η  Οκτωβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση του Μεταπτυχιακού, http://crop-cert.teiwm.gr/. Επίσης μπορείτε να  απευθυνθείτε στον Διευθυντή του προγράμματος, καθηγητή Ιωάννη Ξυνιά στo τηλέφωνο 2385054632 και στο e-mail: ioannis_xynias@hotmail.com, καθώς και στη γραμματέα κ. Ευγενία Χαλβατζή στο τηλέφωνο 2385054620 και στο e-mail: crop-cert@teiwm.gr