ΦΛΩΡΙΝΑ «Λεσπουρίδεια 2016» στην Κολχική από τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων Δόξα Κολχικής -βίντεο ,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : «Λεσπουρίδεια 2016» στην Κολχική από τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων Δόξα Κολχικής -βίντεο ,φώτο

.

.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

«Λεσπουρίδεια 2016» στην Κολχική από τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων Δόξα Κολχικής -βίντεο ,φώτο

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οι διήμερες εκδηλώσεις στην μνήμη του Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Παύλου Λεσπουρίδη ,που πραγματοποίησε ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων <<Δόξα Κολχικής>> στο γήπεδο ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗΣ στην Κολχική.






 Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων ξεκίνησε 
με τουρνουά ποδοσφαίρου
Στο τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του χωριού, συμμετείχαν η Δόξα Κολχικής, ο Μέγας Αλέξανδρος Περάσματος και οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Φλώρινα.

Παράλληλα, τιμήθηκαν για την μακροχρόνια και πολύπλευρη προσφορά τους στο σύλλογο ο Νίκος Τριανταφυλλίδης και ο Γεώργιος Κεσίδης.

Τιμητικές πλακέτες έλαβαν επίσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διατητών Φλώρινας Θωμάς Κωνσταντίνου και εκπρόσωποι των ομάδων. Τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φλώρινας Νίκος Μουρατίδης.

   Η δεύτερη μέρα συνεχίστηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης  με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην οικογένεια Λεσπουρίδη την οποία παρέλαβε ο γιός του Χάρης Λεσπουρίδης αθλητής επίσης της άρσης βαρών.Η βραδιά συνεχίστηκε με ποντιακό γλέντι αλλά και τοπική παραδοσιακή μουσική με τους Παναγιώτη Χωλόπουλο, Δημήτρη Αθανασίου, Γιώργο Σκοπάκη, Πόλυ Σταματίδη και Νίκο Αφεντουλίδη και κράτησε μέχρι το πρωί.

  Απο πλευράς επισήμων παραβρέθηκαν Περιφέρεια Φλώρινας ο κ Γέρου Κων/νος  απο τον Δήμο Φλώρινας η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Όλγα Μούσιου,οι Αντιδήμαρχοι κ Τριανταφυλλίδης Κων/νος και Αλεξιάδης Νικόλαος,ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Φλωρινας κ Μουρατίδης Νίκος,ο Αστυνομικός Διευθυντής κ Χήρας Δημήτριος και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσιας κ Σπυρίδης Χρήστος.Χαιρετιστήρια επιστολή εστειλέ και ο Βουλευτής του Σύριζα κ Σέλτσας Κων/νος.Καθως και πρόεδροι και εκπρόσωποι Αθλητικών Σωματείων .


 Ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που εργάστηκαν ακούραστα για το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.








Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου καλό Καλολαίρι