ΦΛΩΡΙΝΑ Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά 5Χ5 του Α.Σ. Ξινού Νερού - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά 5Χ5 του Α.Σ. Ξινού Νερού

.

.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά 5Χ5 του Α.Σ. Ξινού Νερού

Φώτο Σ. Γαβριλίδης 
Την 9η Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ξινού Νερού στη μνήμη του προπονητή Ιωάννη Παπαβραάμ. Νικήτρια αναδείχθηκε, η ομάδα Social Gls, δεύτερη η ομάδα De Niro,Τρίτη η ομάδα Μπρούσκο και Τέταρτη ή ομάδα Lapa-Lapa Fc. Επίσης στο φετινό Τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: Florina City. Barcelioma-Flink Café. Froggy Food. Leicesrer City. Μέγας Αλέξανδρος. Ανέλιξη. Invaders. Nerds technology. Remal Madrid. Los Charros. Grexit. Τσούσκες. Η παιδική του Ξινού Νερού και του Αετού.









Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ξινού Νερού συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που μετείχαν στο 6ο Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ΄ αυτό, αναδεικνύοντας  με το ήθος, το αθλητικό πνεύμα και την αγαστή συνεργασία την αγάπη για τον αθλητισμό.

Το κύπελο στην νικήτρια ομάδα απένειμε η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Μεταφορών και Περιβάλλοντος Δ. Μ. κυρία Ελισάβετ Παναγιωτίδου. Την ευχαριστούμε για την παρουσία της στο Τελικό αγώνα.

Τα αναμνηστικά μετάλλια απένειμε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων του Τελικού ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ξινού Νερού Β. Παπαοικονόμου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους εθελοντές, τους διαιτητές των αγώνων και ειδικότερα τους: Ηλία και Δημήτρη Σκόδρα και Γιάννη Δημητριάδη για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση του Τουρνουά και το προγραμματισμό των αγώνων.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέσα ηλεκτρονικής και έντυπης ενημέρωσης που κάλυψαν ειδησεογραφικά την  όλη διοργάνωση: ΑΝΑΠΟΔΟΙ-ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ-ΛΕΧΟΒΙΤΗΣ-ΗΧΩ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ



                                                                Για το Δ/Σ Νικόλαος Χάσος