ΦΛΩΡΙΝΑ Εναλλακτική και ροκ βραδιά του 8ου φεστιβάλ Μουσικής του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας «ΕΡΩΔΙΟΣ» στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Δρώμενων 2016» του Δήμου Φλώρινας-ΒΙΝΤΕΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εναλλακτική και ροκ βραδιά του 8ου φεστιβάλ Μουσικής του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας «ΕΡΩΔΙΟΣ» στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Δρώμενων 2016» του Δήμου Φλώρινας-ΒΙΝΤΕΟ

.

.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Εναλλακτική και ροκ βραδιά του 8ου φεστιβάλ Μουσικής του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας «ΕΡΩΔΙΟΣ» στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Δρώμενων 2016» του Δήμου Φλώρινας-ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στο κατάμεστο Νέο Πάρκο η εναλλακτική και ροκ βραδιά του 8ου φεστιβάλ Μουσικής του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας «ΕΡΩΔΙΟΣ» στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Δρώμενων 2016» του Δήμου Φλώρινας και του ΝΠΔΔ, όπου εμφανίστηκαν νέες και νέοι της πόλης μας με τα συγκροτήματά τους.






Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 το 8ο φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία του Anatoliy Vishnakov από την Αγ. Πετρούπολη Ρωσίας και πολυμελές συγκρότημα με τίτλο «Το μικρό Αγγελούδι».
Λίγα Λόγια για τον καλλιτέχνη
Ο πολυτάλαντος ρώσος καλλιτέχνης  Anatoliy Vishnakov είναι  ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος «Galactic Federation» και θεσπιστής της ορθόδοξης ροκ μουσικής παγκοσμίως.
Η ιδέα του αυτή ήταν επαναστατική και καινοτόμα για την εποχή του, καθώς επρόκειτο για μία νέα τάση στη μοντέρνα μουσική, όπου το συγκρότημά του έγινε μία εναλλακτική στην πνευματική φτωχοποίηση της ρώσικης βιομηχανίας της ψυχαγωγίας και της ροκ σκηνής.
Το συγκρότημά του προσκαλείται σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, συμμετέχει σε φεστιβάλ και δίνει ρεσιτάλ  στη Ρωσία και στο εξωτερικό.
Υπό την καθοδήγηση του  Anatoliy το συγκρότημα εργάστηκε με τον τρόπο του από μικρές αίθουσες μέχρι σε μεγάλα στάδια, από σκληρή ροκ μουσική μέχρι συμφωνικές ορχήστρες και τώρα αναμιγνύουν μια ποικιλία από διαφορετικά στυλ στα άλμπουμ τους και τις συναυλίες τους αφήνοντας την κύρια ιδέα αμετάβλητη.
Είναι το μοναδικό συγκρότημα που έχει πάρει τις ευλογίες από τους πατριάρχες της Ρωσίας και της Ιερουσαλήμ και εκτός των πολλών βραβείων που έχει αποσπάσει το σημαντικότερο και κυριότερο είναι αυτό του Προέδρου της Ρωσίας, κ. Βλαντιμίρ Πούτιν που τον αναδεικνύει και τον τιμά ως Πατριώτη της Ρωσίας.
Οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του ΝΠΔΔ θα συνεχιστούν την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 στις 20:30 στο 3ο Γυμνάσιο με τη μουσική θεατρική παράσταση «Πάμε όπως παλιά» με τον μίμο Γιάννη Τσιτουρίδη και την ηθοποιό Τίσσα Βασιλάκη, στις 22:00 στον ίδιο χώρο θα γίνει συναυλία με τους Decauville και στο Γήπεδο απέναντι από τα ΤΕΙ στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί το Ηπειρώτικο πανηγύρι από τον σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς».