ΦΛΩΡΙΝΑ Θετικές Εξελίξεις για το Αστρονομικό Πάρκο του Ορλιακα στα Γρεβενά - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Θετικές Εξελίξεις για το Αστρονομικό Πάρκο του Ορλιακα στα Γρεβενά

.

.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Θετικές Εξελίξεις για το Αστρονομικό Πάρκο του Ορλιακα στα Γρεβενά

Θετικές Εξελίξεις για το Πάρκο του ΄Ορλιακα -Κουπτσίδης: ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΕΛΕΤΕΣ!!! (VIDEO)Θετικές Εξελίξεις για το Πάρκο του ΄Ορλιακα -Κουπτσίδης: ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΕΛΕΤΕΣ!!! (VIDEO)
Θετικές Εξελίξεις για το Αστρονομικό Πάρκο του Ορλιακα στα Γρεβενά αφού εγκρίθηκε Την Πέμπτη 8/9, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου (ΤΡΣ) στην εκτός σχεδίου περιοχή «Ράχη Κερασιάς» του όρους Όρλιακα του Δήμου Γρεβενών για τον καθορισμό χώρου για την ανέγερση «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα».


Να Σημειωθεί ότι το Συγκεκριμένο έργο Ξεκίνησε από την Πρώην Νομαρχία Γρεβενών και τον Πρώην Νομάρχη και Δήμαρχο Δημοσθένη Κουπτσίδη, ένα μεγάλο όραμα και Στοίχημα του Γρεβενίωτη Αστροφυσικού Θανάση Οικονόμου αλλα και του Δημοσθένη Κουπτσίδη το οποίο Στηρίζει και Ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος. Όπως Είχε τονίσει σε Σύσκεψη που είχε γίνει τον Αυγουστο του 2016 ο Περιφερειάρχης Θ.Καρυπίδης το συγκεκριμένο έργο είναι μεγάλης σημασίας και πρωτόγνωρο ως προς την υλοποίησή του, θα απαιτηθούν εξειδικευμένες μελέτες και συνεργασίες.
Παράλληλα με Σημερινή του Ανάρτηση στο Προσωπικό του Facebook o Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών π.Δήμαρχος και Νομάρχης του Νομού Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης τονίζει χαρακτηριστικά
Ένα μοναδικό έργο για τον Ελλαδικό χώρο...
Αισθάνομαι δικαιωμένος που οδεύει στο στάδιο της υλοποίησης...
ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΕΛΕΤΕΣ;;;;

Δείτε το Σχετικό Βίντεο από το Δελτίο Ειδήσεων του West Channel με τον Δημήτρη Βακρατσά Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου. Σχολιάζει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος.