ΦΛΩΡΙΝΑ Η Φλώρινα στο διαδίκτυο: Μεγάλες οι προοπτικές! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Φλώρινα στο διαδίκτυο: Μεγάλες οι προοπτικές!

.

.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Η Φλώρινα στο διαδίκτυο: Μεγάλες οι προοπτικές!

 Αναμφίβολα είναι τεράστιες οι δυνατότητες επικοινωνίας που παρέχονται στο διαδίκτυο, από την άλλη όμως είναι και πάμπολλες οι ευκαιρίες που έχει ο πλοηγός ή ο αναγνώστης του διαδικτύου, μεταξύ εκατομυρίων επιλογών, ώστε να επιλέξει μια, της Φλώρινας!
   Σαφώς ισχύει, με τη διαφορά, αν δεν υπάρχουν οργανωμένοι συνδρομητές , με το δικό τους δίκτυο, στο διαδίκτυο!
   Ξεκινώντας από το σκεπτικό ότι οι κάτοικοι  της  Π.Ε Φλώρινας δεν ξεπερνούν τις 55 χιλιάδες, στην τελευταία απογραφή, κάθε μεγαλεπήβολη στόχευση, όπως η παραπάνω, καθίσταται αυτόματα απαγορευτική!


   Αν όμως η Φλώρινα είναι ...παντοδύναμη και... τετραπέρατη, με 400 χιλιάδες στα 4 σημεία του ορίζοντα, το θέμα αποκτά εξόχως ενδιαφέρουσες διαστάσεις!

    Μα θα πει κανείς, κι έτσι να είναι, πως θα μπορέσουν να γραφτούν όλοι συνδρομητές στους τόσους υπολογιστές, που έχουν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ώστε να έχουν όλοι την ίδια  πρόσβαση σε όλα;

     Η απάντηση έχει δοθεί από 4/12/2011, ήδη έχουν περάσει 5 συναπτά έτη από τότε!  
      Με δύο λόγια μπορεί με το Νόμο περί Πολυπλεξίας των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης να δημιουργηθεί 1 και μόνο Νομικό Πρόσωπο, που θα εντάξει ή θα περιλάβει όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εγγράφοντας μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών συνδρομητών της Φλώρινας στο παγκόσμιο διαδίκτυο!
       Ας ξαναδούμε τη σχετική ανάρτηση :

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

      Σαφώς και πάντα ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε κάθε νέα σκέψη είναι η ...κάκιστη χαράμιση και η ...συκοφαντία της! Μειωμένος σαφώς κίνδυνος, με την δημοσιότητά της!
    
     Σήμερα απλώς επανυπενθυμίζεται για να καταδείξει ότι υπάρχουν τόσα πολλά που δεν έχουν τύχη σκεπτικών για τόσα χρόνια  κι όμως, αυτά υπάρχουν!!!
      Και είναι καλό που υπάρχουν!

                                                        Κων/νος  Χ. Μπομπότας