ΦΛΩΡΙΝΑ Η ανάπτυξη της ορεινής υπαίθρου στην χώρα μας: Ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Μπομπότας στα "AGRAFA NEWS"! ( βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η ανάπτυξη της ορεινής υπαίθρου στην χώρα μας: Ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Μπομπότας στα "AGRAFA NEWS"! ( βίντεο)

.

.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η ανάπτυξη της ορεινής υπαίθρου στην χώρα μας: Ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Μπομπότας στα "AGRAFA NEWS"! ( βίντεο)


Τα "AGRAFA NEWS"  παρουσίασαν το πλήρες βίντεο της εντυπωσιακής και πολύ πρωτότυπης εισήγησης του οικονομολόγου συντοπίτη μας κ. Κωνσταντίνου Μπομπότα, στο 25ο Συνέδριο των Συλλόγων Σαρακατσαναίων στο Αγρίνιο, που ανέδειξε στις καλύτερες διαστάσεις του το μεγάλο αυτό εθνικό αναπτυξιακό μας ζήτημα, σε εποχή μείζονος κρίσης στη χώρα μας!

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ





  Ο συντοπίτης μας, ως εισηγητής Πρόεδρος Σαρακατσαναίων από την ορεινή περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικά της Φλώρινας, από το βήμα  στην ''Μέκκα των σαρακατσαναίων" , τα Άγραφα,απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο "την φωνή των βουνών και της πατρίδας τη λαλιά", μέσα  από τις δυνατότητες και προοπτικές  της  "Συμβολής των Σαρακατσαναίων στην ορεινή ανάπτυξη της χώρας μας" , ως πρώτο μέρος μιας συνεχούς προσπάθειας, που ξεκινάει!
    Η  εντυπωσιακή και εθνεγερτική αυτή εισήγηση γίνεται θέμα και στο ραδιόφωνο και στο blogg του ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ, με πηγή τα AGRAFA NEWS, στο βίντεο που ακολουθεί :