ΦΛΩΡΙΝΑ O Θ. Καρυπίδης, μετά τη σημερινή ενημερωτική συνάντηση με τα συνδικαλιστικά σωματεία, για το θέμα της ΔΕΗ και την επίσκεψη Σταθάκη: «Εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε. Η παραίτησή μου ισχύει εάν πουληθεί μια μετοχή της επιχείρησης ή ένα εργοστάσιο, θα παραιτηθώ» (Bίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : O Θ. Καρυπίδης, μετά τη σημερινή ενημερωτική συνάντηση με τα συνδικαλιστικά σωματεία, για το θέμα της ΔΕΗ και την επίσκεψη Σταθάκη: «Εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε. Η παραίτησή μου ισχύει εάν πουληθεί μια μετοχή της επιχείρησης ή ένα εργοστάσιο, θα παραιτηθώ» (Bίντεο)

.

.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

O Θ. Καρυπίδης, μετά τη σημερινή ενημερωτική συνάντηση με τα συνδικαλιστικά σωματεία, για το θέμα της ΔΕΗ και την επίσκεψη Σταθάκη: «Εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε. Η παραίτησή μου ισχύει εάν πουληθεί μια μετοχή της επιχείρησης ή ένα εργοστάσιο, θα παραιτηθώ» (Bίντεο)

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε. Η παραίτησή μου ισχύει εάν πουληθεί μια μετοχή της επιχείρησης ή ένα εργοστάσιο, θα παραιτηθώ. Εμείς στα συμφέροντα δε θα στρώσουμε χαλιά», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδης λίγο μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις ΔΕΗ. 





ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, κ. Γιώργος Αδαμίδης σημείωσε πως: «υπάρχει μια ταύτιση απόψεων των θέσεων μας με την Περιφέρεια. Φαίνεται ωστόσο ότι η κυβέρνηση πιέζεται από τους δανειστές. Εμείς είμαστε εδώ να καταδείξουμε στην κυβέρνηση ότι υπάρχει αντίσταση, έτσι ώστε να αντισταθεί η ίδια στους δανειστές».

Θανάσης Τέγος



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΔΑΜΙΔΗ



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ



ΚΟΖΑΝ.GR