ΦΛΩΡΙΝΑ Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 9 Μάιου 2017, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμού των εθνικών αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού και του ναζισμού.ΦΩΤΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 9 Μάιου 2017, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμού των εθνικών αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού και του ναζισμού.ΦΩΤΟ

.

.

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 9 Μάιου 2017, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμού των εθνικών αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού και του ναζισμού.ΦΩΤΟ

Παρουσία φορέων της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Το Ελληνικό Κράτος καθιέρωσε την 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Β' Παγκοσμίου πολέμου, ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των εθνικών αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού και του ναζισμού.






ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ



Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος όπου θα παρευρίσκονταν οι σημαιοφόροι των σχολείων Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης της Φλώρινας με τις Σημαίες τους.
Αμεσως μετα ακολουθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Πλατείας Γ. Μόδη και
κατάθεση στεφάνων.