ΦΛΩΡΙΝΑ Δυναμικό καμ – μπακ Μάκη Ιωσηφίδη, με επένδυση 8 εκ. Ευρώ στο Ξινό Νερό… (ΒΙΝΤΕΟ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δυναμικό καμ – μπακ Μάκη Ιωσηφίδη, με επένδυση 8 εκ. Ευρώ στο Ξινό Νερό… (ΒΙΝΤΕΟ)

.

.

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Δυναμικό καμ – μπακ Μάκη Ιωσηφίδη, με επένδυση 8 εκ. Ευρώ στο Ξινό Νερό… (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρωτοβουλία του να εξασφαλίσει τις μετοχές της «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ» και την πρόθεση να επενδύσει στην κατασκευή νέου εργοστασίου εμφιάλωσης, δήλωσε μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας, πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδης, στη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων που πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του Πρόεδρου της Τ.Κ. Ξινού Νερού, Χαράλαμπου Κουκουλά, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Κ. Ξινού Νερού.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Στη συνέλευση τοποθετήθηκε ο νέος επενδυτής κ. Ιωσηφίδης, και απάντησε στα ερωτήματα των κατοίκων του χωριού, ενώ πρέπει να τονιστεί η απουσία του Δήμαρχου Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, των Δημοτικών Σύμβουλων της πλειοψηφίας και των μελών του Δ.Σ. της «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Τ.Α.», οι οποίοι επικαλέστηκαν, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσαν, πως οι λαϊκές συνελεύσεις βάσει νόμου συγκαλούνται σε συνεργασία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κάτι που δεν έγινε… «Με γνώμονα να βοηθηθεί ο τόπος, πλειοδότησα και εξασφάλισα το 60% των μετοχών που κατείχε η «Μαλαματίνα» με σκοπό να επενδύσω άμεσα στην κατασκευή νέου εργοστασίου, κάτι που ως ιδέα ξεκίνησε επί κ. Θεοδωρίδη το 2008 και η σύμβαση υπογράφθηκε το 2009. Το λιγότερο που υπόσχομαι, είναι να υλοποιήσω και με το παραπάνω όσα προβλέπει αυτή η σύμβαση και το σχέδιο ανάπτυξης του κ. Θεοδωρίδη», τόνισε ο Μ. Ιωσηφίδης. «Διαπιστώνω όμως πως ο κ. Θεοδωρίδης κάνει μια καταγγελία διάλυσης της εταιρίας και αρνείται να γίνει η επένδυση», συμπλήρωσε, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως «είμαι νομικά κατοχυρωμένος, το εργοστάσιο θα το κάνω, εφόσον το θέλετε κι εσείς οι κάτοικοι του Ξινού Νερού και ας λέει ο καθένας ότι θέλει»...

Περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί…


http://eperiskopio.blogspot.gr/2017/07/8.html