ΦΛΩΡΙΝΑ Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού Μελίτης -βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού Μελίτης -βίντεο, φώτο

.

.

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού Μελίτης -βίντεο, φώτο

Απόλυτη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες καλοκαιρινές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις  του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μελίτης.
Οι πρωτότυπες και μοναδικές του είδους  εκδηλώσεις επικεντρωμένες  στην αληθινή ψυχαγωγία , που αποτελούν πλέον θεσμό για την περιοχή της Μελίτης   ξεκίνησαν την Παρασκευή 30 Ιουνίου   με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών αλλά και μοντέρνου χορού Zumba  των  παιδικών και εφηβικών τμημάτων της Μελίτης- Νεοχωρακίου - Σιταριάς-Αρμενοχωρίου και Αμμοχωρίου.







ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ




Μετά την σκυτάλη ανέλαβε η Λεχοβίτικη Κομπανία  με έντεχνη και λαϊκή μουσική με gest star  τον Σταύρο Εμεπσλίδη στο μπουζούκι και στην φωνή  για  ένα γνήσιο λαϊκό παραδοσιακό γλέντι όπου η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τη μαζική συμμετοχή μαθητών, γονέων και κατοίκων της τοπικής κοινότητας Δ.Δ. Μελίτης αλλά και της ευρύτερης περιοχής    και  με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση ξεσήκωσαν και διασκέδασαν μέχρι αργά  το  κοινό.
Η επόμενη μέρα, το Σάββατο 1 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή και πρωτότυπη μέρα  καθώς με την σημαντική βοήθεια  της ομάδας των εθελοντών και μελών του συλλόγου  ξεκίνησε για του μαθητές  με το SURVIVORS GAMES  ενώ  παράλληλα  υπήρχαν  Παιχνιδο-Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες  (juniors survivors) για τους μικρούς αθλητές .
Στην συνέχεια έγινε  θερινή Κινηματογραφική προβολή  της Σούπερ ταινία της Disney Βαϊάνα (Vaiana) σε  μια αξέχαστη κινηματογραφική Βραδιά σε μια τέλεια νύχτα κάτω από τα αστέρια  για μικρούς  και μεγάλους
Η βραδιά έκλεισε με Ελληνική και ξένη μουσική με DJ όπου διασκέδασε και ξεσήκωσε τα πλήθη .
Τις εκδηλώσεις  τίμησαν  με τη παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ.  Θεοφανίδης Δημήτριος,   ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινα   κ. Νικόλαος Ευαγγέλου,  ο Δημοτικός σύμβουλος  Χρηστός Μπαρδάκας  ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιάννης Μίσκας και τέλος  εκπρόσωποι  διαφόρων φορέων και συλλόγων και εφημερίδων.
Η Πρόεδρος του συλλόγου Σέντυ Βράντση  εκ μέρους του συλλόγου ευχαρίστησε αρχικά το Δήμο Φλώρινας και τον Γιάννη βοσκόπουλο για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη που έχει δείξει έως και τώρα  σε όλες της προσπάθειες του συλλόγου αλλά και τους σημαντικούς συντελεστές για  την  ολοκλήρωση των εκδηλώσεων την  εταιρία Μ.Ε.ΤΕ. Α.Ε και ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνος Μεσσήνη Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο,  τα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΕ και ιδιαίτερα κα Βαλίνα Ρόζα και τέλος την ΔΕΗ ΑΕ και συγκεκριμένα τον ΑΗΣ Μελίτης και όλα τα στελέχη του που βοήθησαν σε οποιαδήποτε ανάγκες προέκυψαν.